Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Ερώτηση της Ν.Δ στον Υπ. Παιδείας για την απαλοιφή της ανάπτυξης θρησκευτικής συνείδησης από τον νέο Οργανισμό


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 8 Μάρτιος, 2018 - 19:48 | Στην Κατηγορία:

Τι αναφέρεται

Ο Τομέας Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας κατέθεσε ερώτηση προς τον Υπουργό Παιδείας σχετικά με την απαλοιφή της ανάπτυξης θρησκευτικής συνείδησης από την αποστολή του Υπουργείου Παιδείας στο νέο Οργανισμό.

Για το θέμα αυτό εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η απαλοιφή της ανάπτυξης της θρησκευτικής συνείδησης από την αποστολή του Υπουργείου Παιδείας, σύμφωνα με το νέο Οργανισμό, δεν αντιβαίνει μόνο στο Σύνταγμα, αλλά και στο θρησκευτικό αίσθημα των Ελλήνων.

Η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας οφείλει να δείχνει τον δέοντα σεβασμό σε ζητήματα θρησκευτικής συνείδησης και να συμμορφώνεται προς τη συνταγματική τάξη».


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση - Δείτε τα ποσοστά

Πως αξιολογούν οι ερωτηθέντες Τσίπρα και Μητσοτάκη

Τι απαντά η ΕΡΤ για το εμπάργκο της Ν.Δ

Βάσει νόμου "προβλέπεται σαφώς ότι η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση μεριμνά για την παρουσίαση θεμάτων και δραστηριοτήτων πολιτικών κομμάτων, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Οργανώσεων της κοινωνίας των πολιτών, καθώς και των παραγωγικών τάξεων"