Α ΕΛΜΕ Πέλλας

Το νέο Διευθυντή της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας κ. Μπαχαράκη Θωμά επισκέφτηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Α’ ΕΛΜΕ Πέλλας, στο γραφείο του στην Έδεσσα. Οι εκπαιδευτικοί ευχήθηκαν στο νέο Διευθυντή τους καλή θητεία και του μετέφεραν την πρόθεσή τους για δημιουργική συνεργασία σε όλα τα ζητήματα που θα αντιμετωπίζουν οι καθηγητές στο μέλλον, ζητώντας ενημέρωση, διάλογο και αποφυγή αιφνιδιαστικών ενεργειών. Από τη μεριά του, ο κ. Μπαχαράκης διαβεβαίωσε τους συνδικαλιστές ότι θα είναι στο πλευρό τους, αισθανόμενος ως ένας από αυτούς, καθώς είναι «μάχιμος» εκπαιδευτικός της τάξης.
   Από την Α’ ΕΛΜΕ Πέλλας παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος κ. Πριβαρτιτσάνης Πέτρος, η Αντιπρόεδρος κυρία Σεμερτζίδου Δέσποινα, η Ταμίας κ. Καρουσιώτη Βασιλική, και τα μέλη κυρία Παπαντωνίου Χρυσή και κ. Νικολαΐδης Γιάννης.
   Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και έκλεισε με τις δύο πλευρές να ανανεώνουν το ραντεβού σύντομα για να συζητήσουν πιο συγκεκριμένα θέματα.

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4