το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς είναι εδώ!
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

ΕΛΜΕ ΚΙ: Απαράδεκτη η δικαστική δίωξη εναντίον στελέχους του γονεϊκού κινήματος


Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Μάρτιος, 2017 - 08:19 | Στην Κατηγορία:

ΕΛΜΕ Κεφαλονιάς Ιθάκης

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΜΕ-ΚΙ, καταδικάζει την παραπομπή σε δίκη του Γραμματέα της Πανελλήνιας Ένωσης Γονέων Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων, Παναγιώτη Κουφαλάκου. Η δίωξη γίνεται ύστερα από μήνυση του Διευθυντή του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης, με την κατηγορία της «παράνομης εισόδου στο μουσικό Σχολείο»!!!

Ο νόμιμα εκλεγμένος εκπρόσωπος των γονέων δεν είναι εξωσχολικός παράγοντας και η είσοδος του στο σχολείο δεν μπορεί να εκληφθεί ως παράνομη είσοδος σε δημόσια υπηρεσία. Οι σύλλογοι γονέων και οι Ενώσεις τους αποτελούν έναν από τους τρεις φορείς της σχολικής κοινότητας, πού είναι οι γονείς, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί. Ο Γραμματέας με την ιδιότητά του, θέλησε να ενημερώσει την σχολική κοινότητα σαν αναπόσπαστο μέλος της, για την Πανελλαδική Κινητοποίηση, συνοδευόμενος από μαθητές και γονείς των Μουσικών Σχολείων Καλαμάτας, Κορίνθου, Άργους και Σπάρτης. Την ημέρα εκείνη όλοι οι μαθητές των μουσικών και καλλιτεχνικών σχολειών με τους γονείς τους βρισκόντουσαν σε πανελλαδική κινητοποίηση, ύστερα από σχετική απόφαση του πανελλαδικού τους οργάνου.

Απαιτούμε από την Κυβέρνηση και τις αντίστοιχες υπηρεσίες, να αναλάβουν πρωτοβουλίες ώστε να σταματήσει η δίωξη.

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ καλεί όλη την εκπαιδευτική κοινότητα του Νομού να καταδικάσει την ποινικοποίηση της λαϊκής πάλης και να εκφράσει αλληλεγγύη στον Παναγιώτη Κουφαλάκο.

Αργοστόλι 20/03/2017

Για το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ

Ο Πρόεδρος

 

Η Γενική Γραμματέας

Γεωργόπουλος Διονύσης

Ποταμιάνου Σοφία


 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα