Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Α' ΕΛΜΕ Αχαΐας: Κάλεσμα για την ΠΙΖΑ του ΟΟΣΑ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 8 Φεβρουάριος, 2018 - 21:04 | Στην Κατηγορία:

Ανακοίνωση

Η ιστορία με την τεχνική των διαγωνισμών ΠΙΖΑ του ΟΟΣΑ είναι εν πολλοίς γνωστή στον εκπαιδευτικό κόσμο.  Πρόκειται για την μέθοδο του υπερεθνικού οργανισμού των ελίτ που παλεύει για την ομογενοποίηση του ρόλου του δημόσιου και της δημόσιας παιδείας σε παγκόσμιο  επίπεδο χωρίς να λαμβάνει υπόψιν του τις ιδιαίτερες κοινωνικές, πολιτισμικές, δημοσιονομικές και γεωγραφικές συνθήκες των διαφόρων χωρών.

Στο πλαίσο αυτό και μετά από ψήφισμα της εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης της Α΄ΕΛΜΕ Αχαΐας στις 5-12-2017 και στο πλαίσιο προηγούμενης απόφαση του ΔΣ (3-3-2015) – τα οποία ενσωματόνονται στο κάλεσμα- καλούμε τους συντονιστές, τους εμπλεκόμενους καθηγητές, τους αντιπροσώπους και όποιον άλλο συνάδελφο από τα εν λόγω σχολεία σε συνάντηση με το ΔΣ της ΕΛΜΕ την Δευτέρα 12 Φλεβάρη και ώρα 7.30 μμ στα γραφέια τςη Α΄ΕΛΜΕ (Μανιακίου και Κορίνθου) για ανατροφοδότηση. Η συζήτηση θα γίνει στο πλαίσο των δύο προηγούμενων αποφάσεων.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.