Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Α ΕΛΜΕ Αχαϊας: Κάλεσμα για κινητοποίηση στις 10/1, ΓΣ στις 11/1 και απεργιακή κινητοποίηση

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Ιανουάριος, 2018 - 08:09 | Στην Κατηγορία:

Α ΕΛΜΕ Αχαϊας

Μετά τον ορυμαγδό των μέτρων της λεγόμενης «γ’ αξιολόγησης» μεταξύ της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και «θεσμών», των προτάσεων της Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ, του ΔΣ της ΟΛΜΕ και άλλων Ομοσπονδιών και σωματείων, το ΔΣ της Α΄ΕΛΜΕ Αχαΐας μετά από διεξοδική συζήτηση αποφάσισε, εκτός της εκδήλωσης – πορείας της Τρίτης 9/1/2018 για τα 27 χρόνια από τη δολοφονία του Νίκου Τεμπονέρα και τα εξής:

1) Την αγωνιστική παράσταση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 10/1/2018 και ώρα 1.30μμ έξω από την περιφερειακή Δ/νση Εκπ/σης της Ακτής Δυμαίων. Έτσι καλεί τα μέλη της να δώσουν αγωνιστικό παρόν, όπως και τις όμορες ΕΛΜΕ Δυτ. Ελλάδας.

2) Καλεί σε Γεν. Συνέλευση τα μέλη της Α΄ ΕΛΜΕ Αχαΐας την Πέμπτη 11/01/2018 και ώρα 7.00μμ στο ισόγειο του Εργ. Κέντρου Πάτρας.

3) Καλεί σε απεργιακή κινητοποίηση την ημέρα ψήφισης (Δευτέρα ή Παρασκευή) με την μορφή δύο στάσεων εργασίας από ΕΕ της ΑΔΕΔΥ και του ΔΣ της ΟΛΜΕ.

4) Είναι σε εγρήγορση λόγω των εξελίξεων για κάθε άλλο πρόσφορο μέτρο ή δράση πριν ή και κατά την Γεν. Συνέλευση της Πέμπτης.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                               Ο Γραμματέας

Σιάχος Χρήστος                   Μπούρδαλας Παναγιώτης

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.