Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

ΔΟΕ: Κάλεσμα στη συγκέντρωση στο Υπ. Παιδείας - Στάση εργασίας 23/2

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Φεβρουάριος, 2017 - 14:44 | Στην Κατηγορία:

ΔΟΕ

Κήρυξη 2ωρης στάσης εργασίας την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017 και κάλεσμα στη συγκέντρωση στο Υπουργείο Παιδείας στις 2 μ.μ.

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα που απευθύνουν πολλά πρωτοβάθμια σωματεία για συγκέντρωση στο Υπουργείο Παιδείας την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου και ώρα 2 μ.μ. με κεντρικό αίτημα την πραγματοποίηση μαζικών μόνιμων διορισμών και κάλυψη των σύγχρονων μορφωτικών αναγκών, κηρύσσει δίωρη διευκολυντική στάση εργασίας (12-2 και 2-4) για εκείνη την ημέρα και καλεί τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά και δυναμικά.

Από τη Δ.Ο.Ε.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.