Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Δήλωση των εκπροσώπων των Παρεμβάσεων ΠΕ στο ΔΣ της ΔΟΕ για δίωξη αγωνιστών ενάντια στους πλειστηριασμούς


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Ιανουάριος, 2017 - 11:34 | Στην Κατηγορία:

Δήλωση των εκπροσώπων των Παρεμβάσεων στο ΔΣ της ΔΟΕ Σταύρου Καλλώνη και Αιμιλίας Τσαγκαράτου

Κάτω τα χέρια από τον αγώνα ενάντια στους πλειστηριασμούς λαϊκής κατοικίας!

Να σταματήσει άμεσα κάθε δίωξη ενάντια στο κίνημα και τα μέλη του!

Σε μια προσπάθεια να κατασταλεί το κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς  λαϊκής κατοικίας και περιουσίας , ασκήθηκε αυτεπάγγελτη μήνυση   σε βάρος των μελών του Συντονιστικού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης, Ζήση Κλεισιάρη, δικηγόρου, μέλους της Εναλλακτικής Πρωτοβουλίας Δικηγόρων και πρ. μέλους του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και του συναδέλφου μας Ηλία Σμήλιου,  δημοτικού συμβούλου Αμπελοκήπων-Μενεμένης και  πρώην μέλους του ΔΣ της ΔΟΕ. . Μια  μήνυση που ήρθε μετά από μια ανώνυμη και παντελώς αόριστη καταγγελία, η οποία ήταν αρκετή για να ξεκινήσει από την Εισαγγελία Θεσσαλονίκης προκαταρκτική εξέταση.

Είναι σαφές ότι στο πρόσωπο των δύο αγωνιστών, που πρωτοστατούν στο κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς, γίνεται προσπάθεια να μπουν στο στόχαστρο συνολικά οι λαϊκές κινητοποιήσεις που το τελευταίο διάστημα με μαχητικό και αποφασιστικό τρόπο αντιστέκονται στα σχέδια της κυβέρνησης , της ΕΕ και των τραπεζών, με στηρίγματά τους διάφορους μεγαλοσυμβολαιογράφους και τις δυνάμεις καταστολής,  να λεηλατήσουν ότι έχει απομείνει από τη λαϊκή περιουσία.

 Αυτό που κυρίως ενοχλεί είναι η δράση συνολικά του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης και όλων εκείνων των συλλογικοτήτων και κέντρων αγώνα που σε ολόκληρη τη χώρα δίνουν με πείσμα τη μάχη στα Πρωτοδικεία για την αποτροπή των πλειστηριασμών. Καταλαβαίνουν ότι το κίνημα αυτό γίνεται επικίνδυνο για τα σχέδιά τους , γιατί μετατρέπει την οργή για όλα αυτά που γίνονται σε βάρος μας σε αγώνα αποφασιστικό και ανυποχώρητο , που συσπειρώνει όλο και περισσότερους εργαζόμενους και άνεργους.

Καλούμε  όλο το λαό να συσπειρωθεί και να δυναμώσει αυτό το κίνημα που σήμερα δίνει τη μάχη ενάντια στην αρπαγή της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας και αύριο ενάντια σ’ όλα τα δεινά που η πολιτική κυβερνήσεων και Ε.Ε. έφεραν για την κοινωνική πλειοψηφία.

Απαιτούμε την άμεση παύση της δίωξης των αγωνιστών και κάθε μέλους του κινήματος.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!  ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ!

Η ΠΑΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΪΚΟ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα