Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

ΔΙΕΞΟΔΟΣ: Ευχαριστήρια επιστολή για τις εκλογές νέου ΔΣ


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Ιανουάριος, 2017 - 13:23 | Στην Κατηγορία:

 ΔΙΕΞΟΔΟΣ (πολιτικοσυνδικαλιστικό σχήμα του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου

Η ΔΙΕΞΟΔΟΣ (πολιτικοσυνδικαλιστικό σχήμα του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου) χαιρετίζει και ευχαριστεί όλες/όλους τις/τους συναδέλφους που στήριξαν στις εκλογές για ανάδειξη του Δ. Σ. του Συλλόγου μας (23 – 11 – 2016), αλλά και στις εκλογές για ανάδειξη του νέου Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας (2 – 11 – 2016), το ρεύμα του ανεξάρτητου ριζοσπαστικού συνδικαλισμού. Τα αποτελέσματα των εκλογών στην περιοχή του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου δείχνουν ότι μεγάλο μέρος των συναδέλφων αναγνωρίζει στο λόγο και τις πράξεις μας ένα κομμάτι του εαυτού του. Δώσαμε και δίνουμε αυτή τη μάχη με αξιοπρέπεια και πολιτικό ήθος, απορρίπτοντας σταθερά τις πρακτικές  που ακολούθησαν και ακολουθούν οι κομματικοί μηχανισμοί .

Στις εκλογές για το Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας στην περιοχή του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου το σχήμα της ΔΙΕΞΟΔΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ (με το οποίο συμμετείχαμε στις εκλογές) ήρθε πρώτο σε ψήφους. Πιστοί στη λογική της εναλλαγής και με βάση το γεγονός ότι μέλη της ΔΙΕΞΟΔΟΥ (του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου, Πολυχρονιάδης Δ. – Καββαδία Φ.) εκπροσωπήσαμε τους συναδέλφους και την παράταξη την περίοδο 2012 – 2014 στο ΠΥΣΠΕ Β΄Αθήνας, όπως αντίστοιχα έγινε με συντρόφους – συναδέλφους μας (μέλη της ΔΙΕΞΟΔΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. «Ο Περικλής», Παπασπύρος Ν. – Σταυροπούλου Α.) που εκπροσώπησαν τους συναδέλφους  και την παράταξη την περίοδο 2014 – 2016, έτσι τώρα για τη διετία 2016 – 2018 θα εκπροσωπήσουν τους συναδέλφους και την παράταξή μας στο ΠΥΣΠΕ Β΄Αθήνας οι σύντροφοι και συνάδελφοί μας – μέλη του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. «Γ. Σεφέρης»: Βαρσόπουλος Βασίλης (Δάσκαλος) και Δημοπούλου Αικατερίνη(Νηπιαγωγός).

Αντίστοιχα στις εκλογές για ανάδειξη του νέου Δ. Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου (23 – 11 – 2016) η ΔΙΕΞΟΔΟΣ, για άλλη μια χρονιά, σημείωσε μια θριαμβευτική εκλογική νίκη αυξάνοντας σε απόλυτους αριθμούς ποσοστά και ψήφους (σε σχέση με το 2015) διατηρώντας την απόλυτη αυτοδυναμία στο Δ. Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου.

Καλούμε όλες και όλους τις/τους συναδέλφους, ανεξάρτητα από τη στάση τους στις εκλογές, να στηρίξουν τις αποφάσεις των Γενικών μας Συνελέυσεων, συμβάλλοντας με όποιο τρόπο μπορούν στην οργάνωση της αντίστασης και του αγώνα, αλλά και στη μαζικοποίηση και αγωνιστική αναβάθμιση του πρωτοβάθμιου σωματείου μας (Σύλλογος Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου).  

  • Να συμβάλλουμε στη δημιουργία του μετώπου αγώνα και ρήξης με τη μαζική συμμετοχή μας στις κινητοποιήσεις και πρωτοβουλίες για κατάργηση των μηνμονίων και της επιτροπείας που μας έχει επιβληθεί από την Ε. Ε. και το Δ. Ν. Τ.
  • Να διεκδικήσουμε το σύνολο των αιτημάτων μας με αιχμές την ακώλυτη βαθμολογική και μισθολογική εξέλιξη και τους μαζικούς διορισμούς εκπαιδευτικών.
  • Να υπερασπιστούμε και να διευρύνουμε με τους αγώνες μας το Δημόσιο και Δωρέαν χαρακτήρα της εκπαίδευσης.

 

 

"Δεν είμαστε εμείς εκείνοι που θα φέρουν το φως.

Είμαστε όμως εκείνοι που θα θυμίζουμε πάντα

πως το σκοτάδι δεν είναι μόνο και ανίκητο"


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Διέξοδος: Ολοι στην γενική συνέλευση του συλλόγου ΠΕ Αμαρουσίου 5/2

ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΕΕ – ΔΝΤ

ΔΙΕΞΟΔΟΣ - Πολιτικοσυνδικαλιστικό σχήμα του Συλλόγου ΠΕ Αμαρουσίου: Τακτική ΓΣ 8/11

ΔΙΕΞΟΔΟΣ - Πολιτικοσυνδικαλιστικό σχήμα του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου - Όλοι στην τακτική Γ. Σ. του Συλ. Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου την ΤΕΤΑΡΤΗ 8 - 11 - 2017