Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Αποχώρηση μελών από το ΠΥΣΔΕ Αν. Αττικής

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 2 Σεπτέμβριος, 2016 - 13:39 | Στην Κατηγορία:

Των αιρετών του ΠΥΣΔΕ Αν. Αττικής

Οι αιρετοί  του κλάδου Σκανδάλη Κατερίνα και Σωτηρόπουλος Ακης δηλώνοντας την αντίθεσή μας  στην ασφυκτική πίεση που ασκήθηκε ώστε να συνεδριάσει το συμβούλιο χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία κατάθεσης των αιτήσεων των συναδέλφων επί των νέων κενών που προέκυψαν μετά τις τροποποιητικές εγκυκλίους για τις αναθέσεις και για τη διδασκαλία των αγγλικών , και με δεδομένες τις καταγγελίες των συνδικάτων για το σύνολο της διαδικασίας (ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα για τοποθετήσεις , υποβάθμιση του συλλόγου διδασκόντων και του ΠΥΣΔΕ, και κοινές συνεδριάσεις ΠΥΣΠΕ ΠΥΣΔΕ για τοποθετήσεις συναδέλφων κοινών ειδικοτήτων χωρίς ολοκλήρωση των τοποθετήσεων της δευτεροβάθμιας), καταγγέλλουμε την πραξικοπηματική απόφαση του Δ/ντη εκπαίδευσης Αν. Αττικής και τη συναίνεση των διορισμένων μελών να συνεδριάσει το συμβούλιο , και αποχωρούμε.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΗ

ΑΚΗΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.