Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

ΑΝ.Α.ΦΟΡΑ: Μισά κενά… Μισή αλήθεια…


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Σεπτέμβριος, 2018 - 20:37 | Στην Κατηγορία:

Ανακοίνωση

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Στις 23-07-2018 αναρτήθηκε στον επίσημο ιστότοπο της Δ.Δ.Ε. Φωκίδας έγγραφο που φαίνεται ότι, μεταξύ άλλων, υπάρχουν για εκπαιδευτικούς κλάδου ΠΕ02 λειτουργικά κενά στο Γυμνάσιο Ευπαλίου και στο Γυμνάσιο με Λ.Τ. Ερατεινής.

Στις 06-09-2018 αναρτήθηκε ανυπόγραφο έγγραφο στον ίδιο ιστότοπο από το οποίο απουσιάζουν τόσο τα λειτουργικό κενά στο Γυμνάσιο Ευπαλίου όσο και το δεύτερο κενό στο Γυμνάσιο με Λ.Τ. Ερατεινής.

Συνεπώς, εμφανίστηκε στους συναδέλφους αναπληρωτές πίνακας που κακώς δεν περιείχε τα δύο αυτά κενά, με αποτέλεσμα οι συνάδελφοι να μην μπορούν να επιλέξουν αυτό που πραγματικά τους συμφέρει.

Ζητάμε τόσο την άμεση επανόρθωση των πινάκων με τα κενά όσο και για την πιστή τήρηση της ισχύουσας νομοθεσίας που προβλέπει τη συμπλήρωση ωραρίου στην ομάδα σχολείων, πριν ο εκπαιδευτικός αλλάξει ομάδα…

Για άλλη μια φορά απαιτούμε το αυτονόητο: Διαφάνεια στις τοποθετήσεις μονίμων και αναπληρωτών…


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Τα εκπαιδευτικά κενά στην Αχαΐα

Του Τάσου Σταυρογιαννόπουλου, Προέδρου Συλλόγου Δ/Ν Πάτρας, Αιρετού ΠΥΣΠΕ Αχαΐας

Τα απαράδεκτα εκπαιδευτικά κενά συνεχίζουν και φέτος στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Νίκαιας

Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Νίκαιας για τα εκπαιδευτικά κενά

Κενά που θα παραμείνουν ακάλυπτα στην Α’ Αθήνας

Ανακοίνωση του ΣΕΠΕ "Αριστοτέλης"