Thumbnail
Με νέες περιπέτειες φαίνεται ότι ετοιμάζονται να οδηγήσουν τη χώρα μεγάλοι επιχειρηματίες που ελέγχουν σημαντικούς ομίλους μέσων ενημέρωσης.
Με νέες περιπέτειες φαίνεται ότι ετοιμάζονται να οδηγήσουν τη χώρα μεγάλοι επιχειρηματίες που ελέγχουν σημαντικούς ομίλους μέσων ενημέρωσης.
 
Μετά την αποτυχημένη διερευνητική προσπάθεια που έγινε για να διαπιστωθεί αν θα μπορούσε να σχηματιστεί κυβέρνηση συνασπισμού της Χρυσής Αυγής με τη Νέα Δημοκρατία, τα ίδια συγκροτήματα στρέφουν τώρα τα πυρά τους στην Αριστερά.
 
Μιλώντας από τη ραδιοφωνική συχνότητα του εφοπλιστή Γιάννη Αλαφούζου, πρώην σύμβουλος μεγάλων τραπεζών, χαρακτήρισε την ΑΝΤΑΡΣΥΑ «παρατρομοκρατική πολιτική οργάνωση».
 
Το πείραμα της μεταπολίτευσης, η εποχή όπου οι ελληνικές πολιτικές ελίτ ανέχθηκαν την νομιμότητα των ριζοσπαστικών τμημάτων της Αριστεράς, φαίνεται ότι πλησιάζει στο τέλος της.
 
Η εποχή μας μάλιστα αρχίζει να θυμίζει έντονα ορισμένες πτυχές από τη δημοκρατία της Βαϊμάρης όταν επιχειρηματικοί κύκλοι ακύρωσαν τις δημοκρατικές διαδικασίες επιβάλλοντας την εξουσία τους με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου και ανάγκασαν το πολιτικό κατεστημένο να ανεχτεί και στη συνέχεια να φέρει στην εξουσία το ναζιστικό μόρφωμα του Χίτλερ.
 
Η πρόσφατη βίαιη επίθεση της αστυνομίας στη συγκέντρωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η οποία αμφισβητούσε τις απαγορεύσεις συγκεντρώσεων του καθεστώτος Δένδια, αποτελεί εικόνα από το παρελθόν και ταυτόχρονα από το μέλλον.
 
Πρώτα όμως θα πρέπει να στηθεί το κατάλληλο σκηνικό από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης.
 
Μανδραβέλης
 
Η τρομοκρατική υστερία των προηγούμενων ημερών μετά τη χρονική σύμπτωση δυο περιστατικών (πυροβολισμοί στη γερμανική πρεσβευτική κατοικία και απόδραση Ξηρού) δημιουργεί τις συνθήκες για ενίσχυση του καθεστώτος εξαίρεσης που έχει επιβληθεί τα τελευταία χρόνια.
 
Οι κινήσεις πάντως ορισμένων επιχειρηματικών συγκροτημάτων, που άνοιγαν προνομιακά τα μικρόφωνα σε ναζιστές πολιτικούς, φαίνεται να διακατέχονται από πανικό απέναντι στην Αριστερά.
 
Απαντώντας σε ένα πολύ καλά τεκμηριωμένο κείμενο του Νίκου Μπογιόπουλου για την επίθεση του ΣΚΑΙ στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ, μεγαλοστέλεχος του σταθμού χαρακτήρισε τον γνωστό δημοσιογράφο «μικρό και άνανδρο… Χατζηαβάτη».
 
Το θέατρο σκιών του παρελθόντος μόλις ξεκίνησε.
 

Άρης Χατζηστεφάνου
 
Πηγή: info-war.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αδιανόητη αυθαιρεσία: Διευθυντής Π.Ε αδικεί υποψήφιο Διευθυντή σχολείου και δημιουργεί «μπάχαλο» με εμπλοκή της δικαιοσύνης!

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μαθητής ρεύμα Πάτρα
Ηλεκτροπληξία σε σχολείο: «Είχε μαυρίσει το χέρι μου, είχε μουδιάσει μέχρι τον ώμο» - Η μαρτυρία του μαθητή
Για το σοβαρό ατύχημα μίλησε ο μαθητής στην Πάτρα
Ηλεκτροπληξία σε σχολείο: «Είχε μαυρίσει το χέρι μου, είχε μουδιάσει μέχρι τον ώμο» - Η μαρτυρία του μαθητή
georgiadis
Απίστευτη δήλωση Γεωργιάδη για Καραμανλή: «Αντί να πούμε μπράβο που παραιτήθηκε, τον σταυρώνουμε»
«Δεν έγινε ένα έγκλημα, όπως λένε από το πρωί έως το βράδυ. Ο Καραμανλής ήθελε να πεθάνουν τα παιδιά; Ο Μητσοτάκης ήθελε να πεθάνουν τα παιδιά; Άρα,...
Απίστευτη δήλωση Γεωργιάδη για Καραμανλή: «Αντί να πούμε μπράβο που παραιτήθηκε, τον σταυρώνουμε»