Thumbnail
Φωτιά στα γραφεία του Κ.Κ. Ουκρανίας

Πυρκαγιά ξέσπασε στις εγκαταστάσεις των γραφείων του Κομμουνιστικού Κόμματος Ουκρανίας στο Κίεβο, καταστρέφοντας τους 2 από τους 4 ορόφους του κτηρίου, όπως μετέδωσε την Πέμπτη (10/4) το Γραφείο Τύπου της κρατικής Υπηρεσίας Έκτακτης Ανάγκηςτης Ουκρανίας. Η φωτιά ξέσπασε στις 21:20 (ώρα Ελλάδος) την Τετάρτη. Ευτυχώς δεν υπήρξε καμία απώλεια ζωής, ούτε αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Όπως μεταφέρει το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο ΙΤΑΡ-ΤΑΣΣ επικαλούμενο αξιωματούχο της προαναφερθείσας κρατικής υπηρεσίας, η πυρκαγιά οφείλεται σε ταυτόχρονο εμπρησμό 3 διαφορετικών σημείων του κτηρίου. Υπεύθυνες είναι παραστρατιωτικές / φασιστικές συμμορίες, οι οποίες πρόσκεινται στους πραξικοπηματίες του Κιέβου και μέχρι την περασμένη Τετάρτη (9/4) είχαν προχωρήσει σε κατάληψη του κτιρίου.

H ανοχή που απολαμβάνουν οι φασιστικές ορδές από την κυβέρνηση του δοτού πρωθυπουργούΓιάτσενιουκ είναι προκλητική, καθώς ο εμπρησμός σημειώθηκε λίγα μόλις λεπτά αφότου οι καταληψίες εγκατέλειψαν το κτίριο. Να σημειωθεί ότι η αστυνομία, όπως μεταφέρει το ΙΤΑΡ-ΤΑΣΣ, είχε πάει την ίδια μέρα στα γραφεία του ΚΚ Ουκρανίας δύο φορές και είχε κάνει «συστάσεις» να εκκενώσουν το κτίριο οικειοθελώς.

Πηγή: diktiospartakos.blogspot.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα