Thumbnail
Δίκτυο Σπάρτακος

ΤΡΙΤΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ: Κελευστής πήδηξε στη θάλασσα από αρματαγωγό του Στόλου!

Μετά τις δύο πρόσφατες απόπειρες  αυτοκτονίας συναδέλφων φαντάρων στο ΚΕΝ Θήβας και στην ΕΛΔΥΚ, μια νέα απόπειρα έσπειρε ακόμη μεγαλύτερο προβληματισμό καθώς Κελευστής του Πολεμικού Ναυτικού πήδηξε στη θάλασσα από αρματαγωγό. Το περιστατικό έγινε τη νύχτα  μέσα στον Ναύαταθμο της Σαλαμίνας. Ο Κελευστής βρισκόταν σε υπηρεσία και δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι της απόφασής του να πέσει στην θάλασσα. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες είναι καλά στην υγεία του.
Από το πρωί βρίσκονται στο ΓΕΝ οι ανώτεροί του, ο διοικητής Αποβατικών Δυνάμεων και ο κυβερνήτης του αρματαγωγού οι οποίοι και δίνουν αναφορά στην ηγεσία. Ο προβληματισμός είναι δεδομένος, αφού το ΠΝ τους τελευταίους μήνες έχει “χτυπηθεί” από περιπτώσεις αυτοκτονιών.
Τα ποσοστά σε απόπειρες και σε αυτοκτονίες είναι ανεβασμένα και στο χώρο των ΕΔ, αλλά είναι η πρώτη φορά στην ιστορία τους που αυτό το θέμα έχει να κάνει πλέον με στελέχη και όχι με στρατεύσιμους. Και μάλιστα τα περιστατικά αυτά σημειώνονται όχι στον Στρατό Ξηράς και στις άσχημες μονάδες αυτού, αλλά ολοένα στο Πολεμικό Ναυτικό και την Πολεμική Αεροπορία.
Αποδεικνύοντας ότι η ταξική κυβερνητική πολιτική και τα Μνημόνια στοχοποιούν και τα στελέχη, που αντιμετωπίζουν συνεχώς και πιο μεγάλα αδιέξοδα εξαιτίας των περικοπών, σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο.
 
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα