Thumbnail
Για να μην μπλέξει ο άνδρας της με την Αστυνομία είπε ψέματα η μητέρα της Άννυ

Τι φέρεται να είπε κατά την προανάκριση η μητέρα της Άννυ

Για να μην μπλέξει ο άνδρας της με την Αστυνομία είπε ψέματα η μητέρα της Άννυ σύμφωνα με την τελευταία κατάθεσή της.

Όπως φέρεται να καταθέτει:

«Ό,τι σας είπα στις προηγούμενες καταθέσεις μου δεν είναι αλήθεια. Όλα αυτά τα είπα επειδή τον αγαπώ κι επειδή πίστευα ότι αν έλεγα την αλήθεια στην αστυνομία ο πατέρας της θα έμπλεκε. Στις 20 Μαρτίου πήγα στη Γερμανία για να βρω το φίλο μου να μου δώσει κάποια λεφτά. Όσο ήμουν εκεί μιλούσαμε στο τηλέφωνο με την Άννυ κι όταν ο πατέρας της την έδινε στη μητέρα του για να την προσέχει, μιλούσα μαζί του και τον ρωτούσα αν είναι καλά το παιδί.

»Όλες τις φορές που μιλήσαμε στο τηλέφωνο η Άννυ μου έλεγε ότι περνούσε πολύ καλά με τον πατέρα της. Τελευταία φορά μίλησα με την Άννυ τη Μεγάλη Πέμπτη 9/4. Μου είπε ότι περνάει πολύ καλά με τον πατέρα της κι ότι αυτός της αγοράζει σοκολατένια αυγουλάκια. Από τότε μέχρι και τις 22/4 που γύρισα από τη Γερμανία όσες φορές μίλησα με τον πατέρα της μου είπε ότι το παιδί είναι στη μητέρα του και είναι καλά.

»Μόνο στις 14/4 που τον πήρα τηλέφωνο μου έλεγε ότι δεν είναι καλά κλαίγοντας, ότι δεν τον ενδιαφέρουν τα λεφτά και ότι το μόνο που θέλει είναι να γυρίσω πίσω γιατί κάτι κακό έχει συμβεί με αυτόν. Το ίδιο συνέβη και την επόμενη μέρα που τον πήρα τηλέφωνο και μου έλεγε θέλω να γυρίσεις. Πίστεψα ότι έχει πάρει ναρκωτικά και δεν ήξερε τι έλεγε.

»Γύρισα από τη Γερμανία 22/4 και τότε ο πατέρας της μου είπε ότι έχασε το παιδί. Μόλις το έμαθα έψαξα στη γειτονιά και το απόγευμα φύγαμε για τη Βουλγαρία. Δεν πήγαμε στην αστυνομία επειδή ο πατέρας της μου είπε ότι το παιδί θα το βρει το Χαμόγελο του Παιδιού και ότι αν πάω στη αστυνομία θα μου το πάρουν επειδή το άφησα μαζί του που είναι ναρκομανής.

»Την ιστορία με τη «Σύλβια» σας την είπα για να μην μπλέξει ο πατέρας της και μου πάρουν το παιδί μου. Ρωτούσα συνεχώς τον πατέρα της έγινε με το παιδί κι αυτός μου έλεγε διαφορετικές ημερομηνίες. Τότε άρχισα να σκέφτομαι ότι ίσως το χτύπησε το παιδί κι αυτό έχει φύγει επειδή φοβήθηκε.

»Τις τελευταίες όμως μέρες έχω αρχίσει να πιστεύω ότι το παιδί μπορεί να χτύπησε μέσα στο σπίτι κατά λάθος και να πέθανε και ο πατέρας της επειδή φοβάται να έχει κρύψει την Άννυ. Όταν γύρισα από τη Γερμανία ο πατέρας της μου είπε ότι πούλησε τα παιχνίδια της Αννυς για 50 ευρώ σε έναν που δουλεύει σε σουβλατζίδικο. Όταν τον ρώτησα γιατί το έκανε, μου είπε "για να το δει ο Θεός και να μας γυρίσει πίσω την Άννυ"».

Προηγούμενη κατάθεση

Σε προηγούμενη κατάθεση της είχε μιλήσει για τη «Σύλβια» στην οποία είχε ισχυριστεί ότι είχε δώσει το παιδί. Μάλιστα την είχε περιγράψει στην αστυνομία.

Την πίεζε ο πατέρας της Άννυ να φύγουν για τη Βουλγαρία λέγοντας ότι θα την θεωρούσε η αστυνομία υπεύθυνη για το χαμό του παιδιού.

Σε προηγούμενες περιγραφές μάλιστα αναφέρει ότι ο κατηγορούμενος κλαίγοντας της ανακοίνωσε ότι είχε χαθεί το παιδί λέγοντας ότι το προηγούμενο βράδυ είχε κοιμηθεί αγκαλιά με το κοριτσάκι αφήνοντας τα κλειδιά του διαμερίσματος πάνω στην πόρτα. Το επόμενο πρωί το κοριτσάκι, της είπε, είχε χαθεί.

Τι είπε προανακριτικά ο πατέρας της Άννυ

Όπως φέρεται να καταθέτει κατά την προανάκριση ο 27χρονος κατηγορούμενος:

«Δυο τρεις μέρες πριν τη Μεγάλη Παρασκευή το παιδάκι μου ενώ κοιμόταν άρχισε να ανασαίνει βαριά και να φαίνεται ότι κάτι έχει. Ξύπνησα την επόμενη μέρα και είδα ότι το παιδί είχε μπλε χέρια και αμέσως κατάλαβα ότι κάτι κακό είχε συμβεί. Την ξύπνησα αλλά το κορμάκι της ήταν σαν πέτρα. Λυπήθηκα πολύ και την άφησα στον καναπέ μέχρι το βράδυ γιατί δεν ήξερα τι να κάνω».

Η ομολογία στον φίλο του

Στη συνέχεια της προανακριτικής απολογίας του περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες πώς τεμάχισε το σώμα του κοριτσιού.

«Αφού τα πέταξα όλα μέχρι το βράδυ της Κυριακής μαζί με τις κουβέρτες, τα χάλια και ό,τι άλλο είχε λερωθεί με αίμα, καθάρισα το σπίτι όσο καλύτερα μπορούσα. Καθάρισα και τα σιφώνια εξωτερικά γιατί είχε κι εκεί αίμα».

Μετά κάλεσε στο σπίτι του τον φίλο του για να τον φιλοξενήσει.

«Επειδή εγώ ήθελα πολύ να μιλήσω σε κάποιον αποφάσισα να του πω τι έγινε. Επειδή με έβλεπε διστακτικό μου είπε "πάμε να "γίνουμε" και μετά να μιλήσουμε". Μόλις αγοράσαμε πρέζα ξεκίνησα να του λέω τα πάντα. Θέλω να σας πω ότι το κοριτσάκι μου το αγαπούσα παρά πολύ ακόμα κι όταν τσακωθήκαμε με τη μητέρα της. Ποτέ δεν χτύπησα ούτε της φώναξα.... Θέλω να με βοηθήσετε γιατί ποτέ δεν ήθελα να κάνω κακό στην κόρη μου. Ό,τι έκανα το έκανα για να μη χάσω εκτός από το παιδί μου και τη γυναίκα μου.»

Η κατάθεσή του στις 29 Απριλίου

«Το παιδί έφυγε γύρω στις πέντε τα ξημερώματα. Στο παρελθόν είχε φύγει ξανά γιατί άφηνα τα κλειδιά πάνω στην πόρτα.

Ερώτηση: Πως ήταν η σχέση σου με τη μητέρα του παιδιού;

Απάντηση: Ζηλεύαμε ο ένας τον άλλο. Που και που έπεφτε και καμιά σφαλιάρα.

Ερώτηση: Πως εξηγείς το γεγονός ότι εντός του υπογείου διαμερίσματος που διαμένεις με την κόρη σου βρέθηκε αίμα της μικρής σε χώρους του σπιτιού αλλά και σε διαφορά αντικείμενα;

Απάντηση: Η μικρή στο σπίτι έχει πέσει πολλές φορές, έχει χτυπήσει τη μύτη της κι έχει ματώσει.

Τι φέρεται να κατέθεσε ο φίλος του

«Ο πατέρας της Άννυ δεν συμπεριφερόταν καλά στο παιδί. Του φώναζε συνέχεια και ήταν πολύ νευρικός. Όλα αυτά τα έκανε επειδή έπαιρνε ναρκωτικά. Τελευταία φορά είδα την Άννυ στις 8 Απριλίου. Μετά δεν με άφηνε να μπω στο σπίτι. Ξαναπήγα 13 ή 14 Απριλίου. Τότε είδα ότι είχε βάλει μια κόκκινη πετσέτα στο παράθυρο. Είχε αγοράσει καινούριο χαλί και δυο λεκάνες. Στις 17 η 18 Απριλίου μου είπε: "Αν ήσουν εσύ εδώ δεν θα είχε πάρει ο Θεός το παιδί. Το παιδί χάθηκε" μου είπε. Μετά μου είπε ότι το παιδί ροχάλιζε τη νύχτα και πνιγόταν και όταν αυτός ξύπνησε το πρωί είδε ότι το παιδί δεν ανέπνεε... Μετά μου άλλαξε την ιστορία και μου είπε ότι έκρυψε το παιδί. Και μετά ότι το έκανε κομμάτια».

Τι φέρεται να κατέθεσε η μητέρα του δράστη

Στις 28 Απριλίου, η μητέρα του δράστη φέρεται να καταθέτει:

«Πριν 3-4 μέρες πήρα τον πατέρα της Άννυ τηλέφωνο και τον ρώτησα τι κάνει η μικρή. Μου είπε ότι είναι καλά και του ζήτησα να μου τη δώσει να μιλήσουμε. Μου απάντησε ότι αυτό δεν γίνεται γιατί το παιδί κοιμάται. Τις επόμενες δυο μέρες του τηλεφωνούσαν και δεν το σήκωνε. Προχτές με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι αν δω κάτι στη τηλεόραση να μη στεναχωρηθώ. Πίστεψα ότι ήταν μαστουρωμενος και δεν του έδωσα σημασία. Χτες με πήρε πάλι τηλέφωνο και μου είπε ότι η Άννυ χάθηκε».

Πηγή: naftemporiki.gr


Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στο Carrefour και κέρδισε 2.000 ευρώ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αδιανόητη αυθαιρεσία: Διευθυντής Π.Ε αδικεί υποψήφιο Διευθυντή σχολείου και δημιουργεί «μπάχαλο» με εμπλοκή της δικαιοσύνης!

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΔΥΠΑ ΟΑΕΔ
ΔΥΠΑ: Τα οριστικά αποτελέσματα για τη νέα δράση επαγγελματικής κατάρτισης με χρήση τεχνητής νοημοσύνης
Η πιλοτική δράση υλοποιείται στο πλαίσιο συνεργασίας της ΔΥΠΑ με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) και στοχεύει στην παροχή...
ΔΥΠΑ: Τα οριστικά αποτελέσματα για τη νέα δράση επαγγελματικής κατάρτισης με χρήση τεχνητής νοημοσύνης
tempi
Τέμπη: Ξεσπά η μητέρα θύματος - «Το χειροκρότημα στον Καραμανλή μάς τρύπησε τα αυτιά»
Ευδοκία Τσαγκλή: «Ζητώ συγγνώμη από τον κ. Καραμανλή που μπήκα σε ένα τόσο καλό τρένο
Τέμπη: Ξεσπά η μητέρα θύματος - «Το χειροκρότημα στον Καραμανλή μάς τρύπησε τα αυτιά»