Thumbnail
Απόφαση - κόλαφος για την Μπαρτσελόνα

Απορρίφθηκε από την επιτροπή εφέσεων της FIFA το αίτημα της Μπαρτσελόνα κατά της τιμωρίας που της είχε επιβληθεί πρωτόδικα για απαγόρευση μεταγραφών, λόγω παραβάσεων στο θέμα της απόκτησης των ανήλικων ξένων παικτών.

Το αρμόδιο όργανο της παγκόσμιας συνομοσπονδίας δεν έκανε δεκτή την έφεση των Καταλανών, αλλά και της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ισπανίας, οπότε οι «μπλαουγκράνα» δεν έχουν το δικαίωμα μεταγραφών για το 2015.

Η ισπανική ομάδα είχε πετύχει την αναστολή εκτέλεσης της ποινής έως ότου εκδικαζόταν η έφεση που κατέθεσε κι έτσι απόκτησε το δικαίωμα να προχωρήσει στην ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της στην τρέχουσα περίοδο.

Όμως, μετά την εξέλιξη αυτή δεν θα έχει το δικαίωμα να πάρει παίκτες, τόσο από την εγχώρια, αλλά και τη ξένη αγορά στην περίοδο του Ιανουαρίου. Μεταγραφές θα μπορεί και πάλι να κάνει από τον Ιανουάριο του 2016!

Στο σύλλογο της Βαρκελώνης επιβλήθηκε πρόστιμο 370.000 ευρώ και στην ισπανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου (που θεωρείται συνυπεύθυνη, αφού επέτρεψε τις «παράνομες» μεταγραφές) 413.000 ευρώ, ενώ αμφότερες καλούνται να συμμορφωθούν με τις διατάξεις περί απαγόρευσης μεταγραφών ανήλικων ξένων παικτών

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η «Μπάρτσα» γνωστοποίησε ότι θα προσφύγει άμεσα στο CAS (Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο της Λωζάνης).

Πηγή: naftemporiki.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αδιανόητη αυθαιρεσία: Διευθυντής Π.Ε αδικεί υποψήφιο Διευθυντή σχολείου και δημιουργεί «μπάχαλο» με εμπλοκή της δικαιοσύνης!

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

γιατροί
Υγειονομικοί: «Οι μεταρρυθμίσεις Γεωργιάδη διαλύουν το ΕΣΥ - Τιμοκατάλογος δεν μπαίνει στην Υγεία»
Η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ) και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) ανανέωσαν το...
Υγειονομικοί: «Οι μεταρρυθμίσεις Γεωργιάδη διαλύουν το ΕΣΥ - Τιμοκατάλογος δεν μπαίνει στην Υγεία»