Thumbnail
Του αιρετού Βύρων Κουτσώνη

ΔΕΛΤΙΟ  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ  Νο 7

  των  αιρετών Κουτσώνη Βύρωνα

και  Προκόβα  Χρήστου  

εκλεγμένων  με το ψηφοδέλτιο της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ                                     

 ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ 

  Πειραιάς  18/06/2015

             ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΣΤΟ ΠΥΣΠΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

        Στη σημερινή συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ Πειραιά προσδιορίστηκαν τα οργανικά κενά σε εκπαιδευτικούς ΠΕ 70 και ΠΕ 60 στο ΠΥΣΠΕ Πειραιά *. Τα κενά μετά από τις φετινές μεταθέσεις που ανακοινώθηκαν πριν λίγες μέρες αλλά και τις παραιτήσεις συναδέλφων για συνταξιοδότηση ανέρχονται σε πολύ μεγάλο αριθμό.Συγκεκριμένα:

Στην Α΄Πειραιά

στους ΠΕ 70: υπάρχουν αυτή τη στιγμή 163 οργανικά κενά

στους ΠΕ 60: υπάρχουν  16 οργανικά κενά,

στην Ειδική Αγωγή σε δασκάλους: υπάρχουν 31 οργανικά κενά Τμημάτων Ένταξης και 28 σε ΣΜΕΑΕ,

στην Ειδική Αγωγή σε νηπιαγωγούς: υπάρχουν 10 οργανικά κενά Τμημάτων Ένταξης και 3 σε ΣΜΕΑΕ

Στη Β΄Πειραιά:

Στους ΠΕ 70: υπάρχουν 69 οργανικά κενά,

Στους ΠΕ 60:υπάρχουν 25 οργανικά κενά,

Στην Ειδική Αγωγή: υπάρχουν 10 οργανικά κενά σε Τμήματα Ένταξης

Συνολικά δηλαδή 355 οργανικά κενά σε δασκάλους και νηπιαγωγούς στο ΠΥΣΠΕ Πειραιά!!!

Όπως μπορεί να καταλάβει κανείς υπάρχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα με τον μεγάλο αριθμό των οργανικών κενών καθώς τα περισσότερα είναι ταυτόχρονα και λειτουργικά κενά και αν αυτό δεν λυθεί με διορισμούς μονίμων εκπαιδευτικών ή έστω μερικώς με τις αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ, τα σχολεία στον Πειραιά τον Σεπτέμβριο θα αντιμετωπίσουν μεγαλύτερα προβλήματα από όσα αντιμετώπισαν φέτος.

Από τη Δευτέρα 22/6 έως και την Παρασκευή 26/6 καλούνται οι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί που ήταν στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ,οι συνάδελφοι που πήραν μετάθεση καθώς και οι συνάδελφοι που έχουν κάνει αίτηση για μετάθεση εντός ΠΥΣΠΕ (βελτίωση) να δηλώσουν τις σχολικές μονάδες που επιθυμούν.

*Επισυνάπτονται οι πίνακες με τα οργανικά κενά ΠΕ 70 και ΠΕ 60 σε Α΄και Β΄Πειραιά

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΠΕ 70 και ΠΕ 60 σε Α΄και Β΄Πειραιά

        Κουτσώνης Βύρων                                                                                                                                                                                                                                                αιρετός εκπρόσωπος στο ΠΥΣΠΕ  Πειραιά

                 τηλ. 6972643025 e-mail: [email protected]

         Αναπληρωτής  Προκόβας Χρήστος

      τηλ.6970393907

        εκλεγμένοι με το ψηφοδέλτιο της

   ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ

                 ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ

 

Υπ.Παιδείας

ΘΕΜΑ : «Ανακοίνωση οργανικών κενών ανά ειδικότητα και μεταθετική περιοχή και υποβολή δήλωσης  μετάθεσης-τοποθέτησης».

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί Γενικής και Ειδικής Αγωγής κλάδων ΠΕ 70 (Δασκάλων) και ΠΕ 60 (Νηπιαγωγών) που υπέβαλαν αίτηση για μετάθεση εντός Π.Υ.Σ.Π.Ε. (βελτίωση θέσης) ή δήλωση για οριστική τοποθέτηση σε σχολικές μονάδες αρμοδιότητας Π.Υ.Σ.Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ, καθώς και οι εκπαιδευτικοί των ανωτέρω κλάδων που μετατέθηκαν ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ στη Δ/νση Π.Ε. Πειραιά,  να υποβάλουν από 22 Ιουνίου 2015 μέχρι και 26 Ιουνίου 2015 δήλωση, σύμφωνα με τα συνημμένα υποδείγματα (έντυπα Α και Β), στην οποία να αναγράφουν συγκεκριμένες σχολικές μονάδες στις οποίες επιθυμούν να μετατεθούν ή να τοποθετηθούν, έστω και αν οι σχολικές μονάδες στις οποίες επιθυμούν τοποθέτηση δεν εμφανίζουν οργανικά κενά στους συνημμένους πίνακες οργανικών κενών. Στις δηλώσεις αυτές μπορούν να αναγράφουν, κατά σειρά προτίμησης, μέχρι είκοσι (20) σχολικές μονάδες.

 

Υπενθυμίζεται ότι:

  • Οι θέσεις των Δασκάλων και Νηπιαγωγών στα Ολοήμερα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία είναι ενιαίες και χωρίς διάκριση.
  • Οι εκπαιδευτικοί που υπέβαλαν αίτηση για μετάθεση εντός Π.Υ.Σ.Π.Ε. ή για οριστική τοποθέτηση θα πρέπει να συμπληρώσουν το Έντυπο (Α) «Δήλωση προτιμήσεων οργανικής τοποθέτησης από τη διάθεση Π.Υ.Σ.Π.Ε. Πειραιά ή για μετάθεση εντός Π.Υ.Σ.Π.Ε.» και οι εκπαιδευτικοί που μετατέθηκαν από άλλες περιοχές, ακόμα και αυτοί που μετατέθηκαν από την Β’ στη Α΄ Πειραιά, θα πρέπει να συμπληρώσουν το Έντυπο (Β) « Δήλωση προτιμήσεων οργανικής τοποθέτησης μετά από μετάθεση από άλλη περιοχή μετάθεσης» έχοντας μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και προσκομίζοντας τυχόν δικαιολογητικά που οφείλουν.
  • Οι εκπαιδευτικοί που μετατέθηκαν στη Διεύθυνση Π.Ε. Πειραιά θα πρέπει να προσκομίσουν τα αντίστοιχα δικαιολογητικά εντοπιότητας, συνυπηρέτησης και το αντίγραφο της ηλεκτρονικής καταχώρησης της αίτησης μετάθεσής τους, ώστε να μπορούν να λάβουν ανάλογη μοριοδότηση, εφόσον δηλώνουν σχολικές μονάδες του Δήμου εντοπιότητας/συνυπηρέτησης.
  • Εκπαιδευτικοί που υπέβαλαν αίτηση μετάθεσης εντός Π.Υ.Σ.Π.Ε. και δεν επιθυμούν πλέον να μετατεθούν, οφείλουν να υποβάλουν δήλωση με την οποία θα καθιστούν την αίτησή τους ανενεργή.

Σας κοινοποιούμε πίνακα με τα επικαιροποιημένα οργανικά κενά Γενικής και Ειδικής Αγωγής ανά περιοχή μετάθεσης και ανά ειδικότητα (Δασκάλων – Νηπιαγωγών) της Περιφέρειάς μας, όπως αυτά προσδιορίστηκαν με την υπ’ αριθμ. 20/ 18-6-2015 Πράξη του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Πειραιά.

Οι δηλώσεις οριστικής τοποθέτησης και μετάθεσης εντός υποβάλλονται από τους ίδιους τους εκπαιδευτικούς με πρωτότυπα έντυπα, με αποκλειστικές εξαιρέσεις τους εκπαιδευτικούς της Β΄ Πειραιά και όσους βρίσκονται εκτός ορίων Π.Υ.Σ.Π.Ε. Πειραιά, που σε περίπτωση αδυναμίας παρουσίας τους μπορούν να αποστείλουν τα έντυπα (Α) και (Β) καθώς και τα συνοδευτικά τους δικαιολογητικά, στα φαξ 210-41.31.905 και 210-41.20.016, και μετά από επικοινωνία με  τη Γραμματεία του Π.Υ.Σ.Π.Ε.  Πειραιά στα εξής τηλέφωνα: 210- 41.77.851, 210 -42.24.919 και 210- 41.24.918

Επισημαίνουμε ότι σύμφωνα με τα προβλεπόμενα, στις τοποθετήσεις προηγούνται οι εκπαιδευτικοί που υπάγονται στις διατάξεις του άρθρου 13 (Ειδικές κατηγορίες μετάθεσης) του Π.Δ. 50/1996 (ΦΕΚ 45/τ.Α΄/1996) όπως αυτό τροποποιήθηκε από το άρθρο 30 του Ν. 3848/2010.

Να ενημερωθούν ενυπόγραφα όλοι οι Εκπαιδευτικοί των Σχολείων σας.

Συν. Ένα (1) έντυπο (Α)

        Ένα (1) έντυπο (Β)

        πέντε (05) πίνακες οργανικών κενών Α΄ και  Β΄

        μεταθετικών περιοχών, ανά ειδικότητα, Γενικής     και Ειδικής Αγωγής, σε ένα βιβλίο EXCEL 

Ο Διευθυντής

Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Πειραιά

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ Σπ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

   

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα