Thumbnail
Ανακοίνωση

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ <<ΟΣΩΚΡΑΤΗΣ>> Η ΓΣ του Συλλόγου Π.Ε ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ

Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παύλου Φύσσα που δολοφονήθηκε προχθές το βράδυ σε ενέδρα χρυσαυγιτών.

Καταγγέλουμε τη δολοφονία του νέου εργαζόμενου Παύλου Φύσσα από φασίστες δολοφόνους.
 
Η δολοφονία αυτή έρχεται μετά τις επιθέσεις σε μέλη του ΚΚΕ στο Πέραμα,  μετά τη δολοφονία του νεαρού μετανάστη στα Πετράλωνα, μετά από τις δεκάδες επιθέσεις σε εργαζόμενους και μετανάστες. 
Η εξέλιξη αυτή δεν είναι ένα τυχαίο γεγονός. Είναι η φυσική συνέπεια, η προέκταση της αντιδραστικής πολιτικής που ασκείται ενάντια στο λαό, τους εργαζόμενους και τη νεολαία.
Η δράση των φασιστικών – ναζιστικών ομάδων συμπληρώνει τις πολιτικές της εξαθλίωσης των εργαζομένων. Η παρουσία τους είναι αναγκαιότητα και άλλοθι για την τρομοκρατική πολιτική Κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ.
 
Η Χρυσή Αυγή είναι παιδί του συστήματος, διάδοχος των ταγμάτων Ασφαλείας, συμμορία θρασύδειλων τραμπούκων που χτυπούν και δολοφονούν μετανάστες, αγωνιστές και πρωτοπόρους εργάτες προσπαθώντας να σπείρουν το φόβο και την τρομοκρατία.
Είναι τα λυσσασμένα μαντρόσκυλα του συστήματος. Γαβγίζουν και δαγκώνουν για τους βιομήχανους και τους εφοπλιστές. Είναι μπράβοι και τσιράκια των αφεντικών. Δεν έχουν καμία σχέση με το εργατικό κίνημα, με τις αξίες και τα ιδανικά του φτωχού-λαϊκού κόσμου, με τις ηρωικές παραδόσεις του λαού μας.
 
Έχει μεγάλη ευθύνη η Κυβέρνηση και οι πολιτικές δυνάμεις που υιοθετούν και επικαλούνται τη «θεωρία των δύο άκρων» ταυτίζοντας πολιτικές οργανώσεις με ναζιστικές – φασιστικές εγκληματικές ομάδες. Δικαιολογούν έτσι τη δράση της Χρυσής Αυγής.
Οι εργαζόμενοι, το εργατικό – λαϊκό κίνημα, οι εκπαιδευτικοί θα απομονώσουμε τους φασίστες, δεν θα τους αφήσουν να τρομοκρατούν.
 
Να μη μπορούν να σταθούν πουθενά.
Να σβήσουν από προσώπου γης.
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλαδικές 2024: Τι σημαίνει η ήπια αύξηση του αριθμού εισακτέων που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 22 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 22/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

smartphone_apps.jpg
5 εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών για να κατεβάσεις στο smartphone σου
Δεν έχει σημασία πόσο φανατικός φωτογράφος είσαι με το κινητό σου, κάθε σου λήψη μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη με λίγη επεξεργασία
5 εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών για να κατεβάσεις στο smartphone σου
σχολεία
Η παιδεία στον «γύψο» της χούντας
«Στα τριάντα εννιά χρόνια από τη δικτατορία της 21ης Aπριλίου ουδείς νοήμων και λογικός άνθρωπος έχει βρεθεί να πει έναν καλό λόγο για την...
Η παιδεία στον «γύψο» της χούντας