Thumbnail
Σύλλογος ΠΕ "ο Αριστοτέλης"

Θέμα: ΓΣΕΕ εργοδοτών και προδοτών της τάξης μας!

Την ώρα που οι ταξική σύγκρουση μαίνεται, τη στιγμή που οι τάξεις παίρνουν θέση, που οι εργοδοτικές οργανώσεις και οι επιχειρηματίες υπηρετώντας τα συμφέροντα της τάξης τους, ετοιμάζονται να ξεσαλώνουν αν υπογραφεί συμφωνία, η ΓΣΕΕ, ο υποτιθέμενος εκπρόσωπος των εργατών, συντάσσεται στο πλευρό τους.

Με μια κατάπτυστη ανακοίνωση-απόφαση σχετικά με το δημοψήφισμα και την πολιτική κατάσταση, η ΓΣΕΕ τάσσεται υπέρ του ΝΑΙ, ακολουθώντας τον εργοδότη της ΣΕΒ καθώς και τις άλλες εργοδοτικές οργανώσεις, χέρι χέρι με τους πολυεθνικούς ομίλους και τις μεγάλες επιχειρήσεις, μαζί με τα πολιτικά επιτελεία της ΕΕ, τη Μέρκελ, το Σόιμπλε, το Γιούνκερ…

Την ίδια στιγμή δεν είχε να πει ούτε μια κουβέντα για τους δριμύτατους εκβιασμούς που εξαπολύει η εργοδοσία στους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα στους χώρους δουλειάς. Ενώ οι καταγγελίες για λοκ άουτ, για αδικαιολόγητη παύση πληρωμών, για απειλές απολύσεων των εργαζομένων αν δεν συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις του ναι, είναι εκατοντάδες, η ΓΣΕΕ παίρνει ανοιχτά θέση στο πλευρό των εργοδοτών και για τα συμφέροντά τους!

Ο αστικοποιημένος συνδικαλισμός της συναίνεσης και της υποταγής, που χρόνια τώρα με τη στάση του και τις θέσεις του βρισκόταν απέναντι από τα συμφέροντα των εργαζομένων, όπως πολλές φορές έχουν τοποθετηθεί μέσω των Γενικών Συνελεύσεων του σωματείου μας, τώρα ξεπέρασε κάθε όριο κι αποκάλυψε χωρίς κανένα ενδοιασμό και χωρίς προσχήματα τον προδοτικό και εργοδοτικό του ρόλο!

Η τάξη μας, οι εργαζόμενοι και οι νέοι, οι άνεργοι, ο λαός θα πουν για άλλη μια φορά ένα μεγάλο ΟΧΙ σε όλα τα μνημόνια, όπως έκαναν με τους μεγάλους και σκληρούς αγώνες τους τα τελευταία 5 χρόνια κόντρα στον προδοτικό ρόλο της ΓΣΕΕ!


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»

1ου, 3ου, 4ου, 5ου

Γραφείων Π.Ε. Α΄ Αθήνας

Κόρακα και Παπαναστασίου

Τηλέφωνο - Φαξ: 2108319372    

 e-mail: [email protected]

http://www.sylaristotelis.com

     Αθήνα, 3-5-2015

Προς: Τα μέλη του Συλλόγου, ΔΟΕ, Συλλόγους Εκπ/κών  Π.Ε.,  Αιρετούς Α΄ ΠΥΣΠΕ Αθήνας, Αιρετούς ΑΠΥΣΠΕ Αττικής, Αιρετούς ΚΥΣΠΕ, Α’ ΑΠΥΣΠΕ, συμβούλους σχολικής και προσχολικής αγωγής της περιοχής μας

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα