Thumbnail
Συνελήφθη το πρωί ο δημοσιογράφος των «Νέων», Γιώργος Παπαχρήστος, στο ξενοδοχείο που διέμενε στα Γιάννενα.

Ο κ. Παπαχρήστος συνελήφθη από αστυνομικούς της ασφάλειας και ο λόγος είναι η μήνυση που υπέβαλε χθες εναντίον του ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος για συκοφαντική δυσφήμιση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Καμμένος θεώρησε τον εαυτό του θιγόμενο από δημοσίευμα των «Νέων», στο οποίο ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ελέγχεται από το ΣΔΟΕ, προορίζει τον πρώην εισαγγελέα Πεπόνη για υποψήφιο στο κόμμα του, ενώ άφηνε υπόνοιες -κατά τη μήνυση- για μεθόδευση στο θέμα της υπόθεσης με τα CDS.

Ο μηνυθείς προσήχθη στον εισαγγελέα, απ΄όπου πριν από λίγο αφέθηκε ελεύθερος και θα ορισθεί τακτική δικάσιμος.
 
Σε σχετική ανακοίνωση των ΑΝΕΛ, γίνεται λόγος περί «ψευδών και συκοφαντικών δημοσιευμάτων για το πρόσωπο του Πάνου Καμμένου, τα οποία επανειλημμένα έχει καταχωρήσει (σσ. ο δημοσιογράφος) στην εφημερίδα που εργάζεται και για το περιεχόμενό τους έχουν ασκηθεί σε βάρος του τέσσερις αντίστοιχες αγωγές για συκοφαντική δυσφήμιση δια του Τύπου».
 
«Επιπλέον τα ανωτέρω, καθώς και άλλα ψευδή και συκοφαντικά δημοσιεύματα του Γιώργου Παπαχρήστου έχουν διαψευσθεί, όπως αποδεικνύεται και από δελτία τύπου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και από έγγραφα, τα οποία είναι συνημμένα στη μήνυση» καταλήγει η ανακοίνωση των ΑΝΕΛ.
 
Το επίμαχο δημοσίευμα για το οποίο υπεβλήθη η μήνυση έχει ως εξής:

...«Με αφορμή το γεγονός ότι συναπαντήθηκα τυχαία προχθές σε αίθουσα της Ευελπίδων με τον πρόεδρο του κόμματος "Π. Καμμένος και Σία Ανεξάρτητοι Ελληνες" Π. Καμμένο (κατηγορούμενος σε ακόμη μία αγωγή εναντίον του - πάλι για την υπόθεση των CDS του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, στην οποία τον έχει καταδικάσει ήδη ο Αντρίκος Παπανδρέου), ανέσυρα από το αρχείο μια ξεχασμένη υπόθεση. Πρόκειται για κατάσταση "ελεγχομένων πολιτικών προσώπων από το ΣΔΟΕ", στην οποία το όνομα του αγαπημένου προέδρου βρίσκεται στην 7η θέση.
Πρόκειται, όπως σημειώνεται, για έρευνα κατόπιν «εισαγγελικής παραγγελίας» και ζητείται από το «κεντρικό» ΣΔΟΕ (διότι το έγγραφο έχει σταλεί από το ΣΔΟΕ Στερεάς Ελλάδος) να προχωρήσει στο "άνοιγμα λογαριασμών" του προέδρου μας. Το έγγραφο έχει ημερομηνία 29 Αυγούστου 2012.
Πού θέλω να καταλήξω - πλην του αυτονόητου που είναι, "πού βρίσκεται τώρα η έρευνα αυτή και τι έχει προκύψει, αν έχει ολοκληρωθεί"; Οτι πρόκειται για "εισαγγελική παραγγελία" την οποία είχε διατάξει ο οικονομικός εισαγγελέας. Ητοι, ο γνωστός (του προέδρου Πάνου) και μη εξαιρετέος ημών και υμών εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης!
Σπεύδω να διευκρινίσω, για να μη δημιουργηθούν παρερμηνείες, ότι η έρευνα παραγγέλθηκε πριν οι δύο άνδρες έρθουν κοντά και πριν ο κ. Πεπόνης φλερτάρει με την ιδέα να ασχοληθεί με την πολιτική μέσω του κόμματος "Π. Καμμένος και Σία Ανεξάρτητοι Ελληνες".
Ετσι είναι αυτά. Ολοι οι μεγάλοι έρωτες γεννιούνται από μια στιγμή σύγκρουσης...»

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αδιανόητη αυθαιρεσία: Διευθυντής Π.Ε αδικεί υποψήφιο Διευθυντή σχολείου και δημιουργεί «μπάχαλο» με εμπλοκή της δικαιοσύνης!

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

γιατροί
Υγειονομικοί: «Οι μεταρρυθμίσεις Γεωργιάδη διαλύουν το ΕΣΥ - Τιμοκατάλογος δεν μπαίνει στην Υγεία»
Η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ) και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) ανανέωσαν το...
Υγειονομικοί: «Οι μεταρρυθμίσεις Γεωργιάδη διαλύουν το ΕΣΥ - Τιμοκατάλογος δεν μπαίνει στην Υγεία»