Thumbnail
ΠΥΣΠΕ Α Αθήνας

Αθήνα, 7 Ιουλίου 2015

Τάκης Ρουμπής

Αιρετός ΠΥΣΠΕ Α΄Αθήνας

Τηλ.: 6977393115

http://takisroumpis.gr

[email protected]

ΠΡΟΣ: Δ.Σ  ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε. Α΄ ΑΘΗΝΑΣ

ΚΟΙΝ.:ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ Δ/ΝΣΗΣ Π.Ε. Α΄ ΑΘΗΝΑΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΩΝ ΠΕ70 ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕ70 (Α΄ ΦΑΣΗ)

Στη σημερινή συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ Α΄ Αθήνας, με την πράξη 14/07-07-2015, πραγματοποιήθηκαν οι τοποθετήσεις των οργανικά υπεράριθμων εκπαιδευτικών ΠΕ70 καθώς επίσης οι τοποθετήσεις και οι βελτιώσεις θέσης (μεταθέσεις εντός) των εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής (http://takisroumpis.gr/).

Oι εκπαιδευτικοί που τοποθετήθηκαν ή μετατέθηκαν με τη σημερινή πράξη του ΠΥΣΠΕ Α΄ Αθήνας, μπορούν (εφόσον επιθυμούν) να υποβάλουν αίτηση επανεξέτασης (για τυχόν λάθη ή παραλείψεις), από 08-07-2015 έως 13-07-2015 (αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδότηση ή με ΦΑΞ στο 2105248449).

Στο ίδιο χρονικό διάστημα, και με τον ίδιο τρόπο, θα υποβληθούν και οι δηλώσεις προτίμησης εκπαιδευτικών ΠΕ70 που είναι στη διάθεση από μετάθεση ή από επιστροφή από το εξωτερικό καθώς και όσων ζητούν βελτίωση θέσης.

Μεταξύ των είκοσι σχολικών μονάδων, μπορούν να δηλωθούν και πιθανά οργανικά κενά (http://takisroumpis.gr/?p=455) επειδή υπάρχει περίπτωση να προκύψει οργανικό κενό, από τους εκπαιδευτικούς που έχουν υποβάλει αίτηση βελτίωσης θέσης, κατά τη διαδικασία των τοποθετήσεων.

Μετά τη διαδικασία της Α΄ φάσης οριστικής τοποθέτησης και εφόσον υπάρχουν εκπαιδευτικοί που δεν τοποθετήθηκαν, θα ακολουθήσει η διαδικασία της Β΄ φάσης (με νέες δηλώσεις προτίμησης, χωρίς πλέον πιθανά οργανικά κενά) και τέλος η διαδικασία της Γ΄ φάσης (υποχρεωτική τοποθέτηση -στα εναπομείναντα οργανικά κενά- με τα λιγότερα μόρια μετάθεσης).

Οι αιτήσεις αμοιβαίας μετάθεσης εντός ΠΥΣΠΕ Α΄ Αθήνας μπορούν να υποβληθούν μέσα σε δεκαπέντε (15) ημέρες από την ολοκλήρωση της διαδικασίας των μεταθέσεων (άρθρο 10 και άρθρο 15 παρ. 13 του Π.Δ.50/1996).

Υ.Γ. Οι τοποθετήσεις εκπαιδευτικών ΠΕ60 της Α΄ φάσης, οι οποίοι έχουν ήδη υποβάλει δηλώσεις προτίμησης, θα ανακοινωθούν μαζί με τους εκπαιδευτικούς ΠΕ70 (όπως μας ενημέρωσαν από το Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ.).

Τάκης Ρουμπής

Αιρετός ΠΥΣΠΕ Α΄ Αθήνας

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

sholiki_taxi
Ανήκουστο: Πήγαν για σεισμικό έλεγχο σε σχολεία και κατηγορούν τους εκπαιδευτικούς!
Στο «στόχαστρο» του Δήμου Δυτικής Σάμου βρέθηκαν εκπαιδευτικοί με την κατηγορία ότι είχαν κλειδώσει το γραφείο διδασκόντων  - Τι καταγγέλλει ο...
Ανήκουστο: Πήγαν για σεισμικό έλεγχο σε σχολεία και κατηγορούν τους εκπαιδευτικούς!
ypoyrgeio paideias
Τελευταία μέρα για τους μαθητές Λυκείου σήμερα: Τι προβλέπεται για τις ενδοσχολικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα και την ειδική εξεταστική περίοδο 
Προγραμματισμός εξετάσεων των Γενικών Λυκείων και Λυκείων Ε.Α.Ε. σχολικού έτους 2023-2024
Τελευταία μέρα για τους μαθητές Λυκείου σήμερα: Τι προβλέπεται για τις ενδοσχολικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα και την ειδική εξεταστική περίοδο