το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς είναι εδώ!
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Προφυλακίστηκε ο Ιωάννης Καζαντζόγλου για τη δολοφονία Φύσσα


Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 14 Οκτώβριος, 2013 - 14:36 | Στην Κατηγορία:

Προφυλακίστηκε ο Ιωάννης Καζαντζόγλου για τη δολοφονία Φύσσα

Λίγο πριν τις 10 το πρωί της Δευτέρας οδηγήθηκε ενώπιον της 6ης ανακρίτριας Πειραιά ο κατηγορούμενος για συμμετοχή στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, Ιωάννης Καζαντζόγλου.

Ο 32χρονος χρυσαυγίτης είχε προσαχθεί ενώπιον της ανακρίτριας το πρωί της Τετάρτης 9 Οκτωβρίου, μίσ ημέρα αμέσως μετά τη σύλληψη του και ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα.

Σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για την κατηγορία της άμεσης συνέργειας στην δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Σύμφωνα με τη δικογραφία ο συλληφθείς βρισκόταν στο αυτοκίνητο του καθ' ομολογίαν δολοφόνου του Φύσσα, Γιώργου Ρουπακιά, και έφυγε από το σημείο λίγο πριν από τη δολοφονία, αφήνοντας πίσω του το κινητό του.

Ο 32χρονος λίγες ημέρες νωρίτερα από τη σύλληψή του είχα απολογηθεί ενώπιον των δύο ανακριτών που ερευνούν την υπόθεση της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» και είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. 

Παράλληλα, ενώπιον του ανακριτή που εξετάζει την υπόθεση της Χρυσής Αυγής παρουσιάζεται την Τρίτη ο Γιώργος Ρουπακιάς, κληθείς να απολογηθεί για ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. 

Ο Γ.Ρουπακιάς, ο οποίος είναι προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές Μαλανδρίνου, καλείται να δώσει εξηγήσεις για τη δομή και τη διεύθυνση της Χρυσής Αυγής.

To Βήμα 


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

"Άξιος της μοίρας του ο Φύσσας" λέει προστατευόμενος μάρτυρας στη δίκη της Χρυσής Αυγής!

Ισχυρίστηκε πως ολόκληρος ο φάκελος δικογραφίας με όλες τις καταθέσεις για τη δολοφονία είχε πάει στα γραφεία της Χρυσής Αυγής Νίκαιας και του Πειραιά, «ολόκληρος σε φωτοτυπίες πριν τελειώσουν οι καταθέσεις»

Μητέρα Καπελώνη: Να σταματήσει η Χρυσή Αυγή να καπηλεύεται τον γιο μου - Μας ενώνει κοινή μοίρα με τη μάνα του Φύσσα

«Κάθε φορά που είναι το μνημόσυνο υπάρχει κατάληψη του μνήματος, έχουν τοποθετήσει επάνω το κόμμα της Χρυσής Αυγής πλακέτα δική της, η οποία έχει απομακρυνθεί επανειλημμένως από την οικογένεια και έχει επανέλθει»