Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Προφυλακίστηκε ο Ιωάννης Καζαντζόγλου για τη δολοφονία Φύσσα


Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 14 Οκτώβριος, 2013 - 14:36 | Στην Κατηγορία:

Προφυλακίστηκε ο Ιωάννης Καζαντζόγλου για τη δολοφονία Φύσσα

Λίγο πριν τις 10 το πρωί της Δευτέρας οδηγήθηκε ενώπιον της 6ης ανακρίτριας Πειραιά ο κατηγορούμενος για συμμετοχή στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, Ιωάννης Καζαντζόγλου.

Ο 32χρονος χρυσαυγίτης είχε προσαχθεί ενώπιον της ανακρίτριας το πρωί της Τετάρτης 9 Οκτωβρίου, μίσ ημέρα αμέσως μετά τη σύλληψη του και ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα.

Σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για την κατηγορία της άμεσης συνέργειας στην δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Σύμφωνα με τη δικογραφία ο συλληφθείς βρισκόταν στο αυτοκίνητο του καθ' ομολογίαν δολοφόνου του Φύσσα, Γιώργου Ρουπακιά, και έφυγε από το σημείο λίγο πριν από τη δολοφονία, αφήνοντας πίσω του το κινητό του.

Ο 32χρονος λίγες ημέρες νωρίτερα από τη σύλληψή του είχα απολογηθεί ενώπιον των δύο ανακριτών που ερευνούν την υπόθεση της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» και είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. 

Παράλληλα, ενώπιον του ανακριτή που εξετάζει την υπόθεση της Χρυσής Αυγής παρουσιάζεται την Τρίτη ο Γιώργος Ρουπακιάς, κληθείς να απολογηθεί για ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. 

Ο Γ.Ρουπακιάς, ο οποίος είναι προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές Μαλανδρίνου, καλείται να δώσει εξηγήσεις για τη δομή και τη διεύθυνση της Χρυσής Αυγής.

To Βήμα 


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Μ. Φύσσα: "Να γυρίσουν οι χρυσαυγίτες στις τρύπες τους. Εκεί ανήκουν"

"Προσδοκάμε να διαλυθεί ως κόμμα η Χ.Α. Είναι τόσο φανερό πια ότι είναι μια εγκληματική οργάνωση που θα πρέπει να αντιμετωπιστεί ως εγκληματική οργάνωση και να καταδικαστεί"