Thumbnail
Η σελίδα με τα περισσότερα like στον κόσμο

Μια ακόμα πρωτιά διαδέχεται τις πολλές ακόμα που έχει κατακτήσει η γνωστή pop τραγουδίστρια Κολομβιανής καταγωγής, Shakira.  Αφού συγκέντρωσε 100.631.085 «φίλους» ή ακόλουθους στην επίσημη σελίδα της στο facebook, χαρακτηρίζεται πλέον ως ή επίσημη βασίλισσα του πιο δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Η καλλίγραμμη τραγουδίστρια, η οποία συμμετείχε στην τελετή λήξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία, ευχαρίστησε με το δικό της τρόπο τους φανατικούς θαυμαστές της γράφοντας στη σελίδα της: «Είναι αρκετοί θαυμαστές για να γεμίσουν 1.359 στάδια του Μαρακανά».

Την ίδια στιγμή, εξέφρασε τη χαρά της για τους τόσους ανθρώπους που επισκέπτονται τη σελίδα της, λέγοντας ότι τα κοινωνικά δίκτυα και κυρίως το  Facebook «έχουν βοηθήσει εμένα και τους υπόλοιπους καλλιτέχνες να μειώσουν το κενό ανάμεσα στη σκηνή και το κοινό».

Μάλιστα, με το ρεκόρ της καταφέρνει να ξεπεράσει τον ράπερ Έμινεμ, ο οποίος έχει 91,9 εκατ. θαυμαστές στη σελίδα του και τη Ριάνα που συγκεντρώνει περίπου 89 εκατ. «φίλους».

Για την τεράστια αυτή επιτυχία της, ακόμα και ο επικεφαλής και ιδρυτής του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ έδωσε τα συγχαρητήριά του στην Σακίρα, γράφοντας σχόλιο στη σελίδα της, στο οποίο ανέφερε: «Συγχαρητήρια! Απίστευτη επιτυχία για έναν απίστευτο άνθρωπο».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα