Thumbnail
Παρεμβάσεις ΠΕ

ανεξάρτητες  αυτόνομες  αγωνιστικές  ριζοσπαστικές

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ Π.Ε.

www.paremvasis.gr 

24  Νοέμβρη  2014

Η τρομοκρατία δε θα περάσει!!

Οι απειλές δε μας φοβίζουν ……μας εξοργίζουν!!!

Απειλές για τη ζωή  και το εργασιακό μέλλον, της Προέδρου του Συλλόγου «o ΠΕΡΙΚΛΗΣ» .

                                            Η τρομοκρατία δεν θα περάσει!

Φαίνεται ότι ο εργασιακός μεσαίωνας της περιστολής και κατάργησης εργασιακών δικαιωμάτων και κατακτήσεων που προσπαθούν να μας επιβάλλουν οι κυβερνήσεις των εντολοδόχων ΔΝΤ – ΕΕ – ΕΚΤ στο πλαίσιο των αντιλαϊκών – αντεργατικών πολιτικών κεφαλαίου – ΕΕ για να εδραιωθεί χρησιμοποιεί κάθε είδους μέσα και πρακτικές.

Ύστερα από τις πειθαρχικές – δικαστικές  διώξεις για τη συνδικαλιστική τους δράση πολλών μελών των ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ Π. Ε. (Ελ. Παπαδοπούλου – Π. Βαϊνας – Γ. Χρόνης κ.ά.) ήρθε η σειρά της Προέδρου του Δ. Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. «Ο Περικλής» Ηλέκτρας Μήτσουρα (αναπληρώτριας εκπ/κού Θεατρικής Αγωγής), τολμώντας μάλιστα να απειλήσουν, εκτός από το εργασιακό της μέλλον στο Δημόσιο Σχολείο, ακόμα και τη ζωή της.

Η συντρόφισσα και συνάδελφός μας δέχτηκε τηλεφώνημα όπου άγνωστη φωνή, κρυμμένη στο σκοτάδι της ανωνυμίας την απείλησε λέγοντας: « Θα σε τσακίσω! Θα σε σύρω από την τάξη! Να προσέχεις πού βάζεις την υπογραφή σου στις ανακοινώσεις! ».

Το πρόσωπο της τρομοκρατίας απέναντι στο εκπαιδευτικό κίνημα γίνεται όλο και πιο αποκρουστικό.

Είναι φανερό ότι η Ηλέκτρα Μήτσουρα  βρίσκεται  στο στόχαστρο όσων επιβουλεύονται τις εργασιακές κατακτήσεις και τα δικαιώματα των εργαζόμενων που αυτή υπερασπίζεται ως νέα ελαστικά εργαζόμενη (αναπληρώτρια) εκπαιδευτικός  συνδικαλίστρια, μέλος των ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ – ΚΙΝΗΣΕΩΝ – ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΩΝ Π. Ε. και Πρόεδρος του Δ. Σ. ενός από τους μεγαλύτερους Συλλόγους Εκπ/κών Π. Ε. της Αττικής (μέλους της Δ. Ο. Ε.) . Οι απειλές  εναντίον της βάλλουν:

-  εναντίον ενός ολόκληρου Συλλόγου εκπαιδευτικών Π. Ε., του μεγαλύτερου σωματείου εκπαιδευτικών της Β΄ Αθήνας,  το οποίο με  τα μέλη του συσπειρωμένα, έχει δώσει και εξακολουθεί να δίνει συστηματικά καθημερινούς αγώνες για την υπεράσπιση του Δημόσιου σχολείου και των εργασιακών δικαιωμάτων των εκπαιδευτικών,

-  εναντίον ολόκληρης της πολιτικοσυνδικαλιστικής συλλογικότητας των ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ – ΚΙΝΗΣΕΩΝ – ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΩΝ Π. Ε. που χρόνια τώρα αντιπαλεύουν ασυμβίβαστα  τις αντιλαϊκές – αντιεκπαιδευτικές – αντεργατικές πολιτικές κεφαλαίου – ΕΕ – κυβερνήσεων που πλήττουν το δημόσιο σχολείο, τους εκπαιδευτικούς και το λαό.

Η Ηλέκτρα Μήτσουρα με την αποφασιστική παρουσία και δράση του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. « Ο Περικλής», του οποίου είναι Πρόεδρος ενόχλησε και ενοχλεί τα σχέδια της εξουσίας, καθώς  λειτούργησε  και λειτουργεί αποφασιστικά:

-  Στα καθημερινά προβλήματα των σχολείων.

-  Στην ακύρωση της προσπάθειας παρέμβασης της Αστυνομίας στη λειτουργία των σχολείων.

-  Ενάντια στην εφαρμογή της Αξιολόγησης που κατηγοριοποιεί τα σχολεία και θέλει αμόρφωτα παιδιά και υποταγμένους εκπαιδευτικούς. Στην ακύρωση σεμιναρίων αξιολογητών, στην άρνηση υλοποίησης των διαδικασιών της ΑΕΕ, με τη συμμετοχή στην απεργία- αποχή της ΔΟΕ.

-  Ενάντια  στις  διώξεις συναδέλφων εκπαιδευτικών του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Παρασκευής και στην πειθαρχική δίωξη της συναδέλφισσάς Ν. Ορφανοπούλου.

Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι η στοχοποίηση της συντρόφισσάς μας Ηλέκτρας Μήτσουρα, μας πεισμώνει, μας δυναμώνει και ισχυροποιεί ακόμη περισσότερο την απόφασή μας να παλέψουμε ενάντια στον αυταρχισμό και τις αυθαιρεσίες της Διοίκησης, ενάντια στην τρομοκρατία που προσπαθούν να επιβάλουν, ενάντια στις προσπάθειες κατάργησης των εργασιακών μας δικαιωμάτων και κατακτήσεων και της απαξίωσης του εκπαιδευτικού μας έργου, ενάντια στη μετατροπή του Δημόσιου Σχολείου σε Σχολείο της Αγοράς.

Οι απειλές και η τρομοκρατία δε μας φοβίζουν…..μας εξοργίζουν!

Οι απειλές και η τρομοκρατία δεν θα περάσουν. Συσπειρωμένοι ακυρώνουμε τα σχέδια των φοβισμένων εξυπηρετητών της κεντρικής πολιτικής σκηνής,   των επίδοξων  « τιμωρών » των αγωνιστών εκπαιδευτικών.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

pikantika-fagita.jpg
National Geographic: «Μαγειρέψτε σαν Έλληνες» - Ποιο σημείο της Ελλάδας ξεχωρίζει γαστρονομικά
Μαγειρέψτε σαν Έλληνες στην πατρίδα του Τσελεμεντέ - Ποιο σημείο της Ελλάδας ξεχώρισε γαστρονομικά το βρετανικό περιοδικό National Geographic
National Geographic: «Μαγειρέψτε σαν Έλληνες» - Ποιο σημείο της Ελλάδας ξεχωρίζει γαστρονομικά