Thumbnail
Κολλέγιο Τέχνης

Από το Χόλιγουντ στο πανεπιστήμιο ο Μπαντέρας αποκάλυψε ότι θα μετακομίσει στο Λονδίνο για να γίνει φοιτητής στα 55 του!

Έναν "νέο", αλλά ώριμο και διάσημο φοιτητή έχει πλέον το κολέγιο τέχνης Central Saint Martins του Λονδίνου. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Antonio Banderas (Αντόνιο Μπαντέρας). Ο ηθοποιός με τους αναρίθμητους ρόλους και ταινίες αποφάσισε να αλλάξει καριέρα και γράφτηκε ως σπουδαστής στο διάσημο Αγγλικό πανεπιστήμιο.

Ο ηθοποιός έκανε τη σχετική ανακοίνωση στο Instagram. Την είδηση συνόδευε και μία φωτογραφία με τον σταρ να ακουμπά πάνω σε προτομές που βρίσκονται στο πανεπιστήμιο με τη λεζάντα: «Η δεύτερη εβδομάδα των σπουδών μου στο Central St Martin ξεκινά έντονα, συναρπαστικά, σοβαρά, αλλά πάνω από όλα διασκεδαστικά. Ταυτόχρονα!».

Όταν εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή «Loose Women» μίλησε με πάθος για τη νέα του καριέρα.

«Είναι κάτι που είχα στο μυαλό μου για πολύ καιρό. Το Central Saint Martins είναι ίσως ένα από τα καλύτερα σχολεία στον κόσμο και έτσι αποφάσισα να πάω να σπουδάσω εκεί. Με κάνει να νιώθω πολύ νέος για να ξαναρχίσω τις σπουδές και να γνωρίσω μία νέα πραγματικότητα. Φυσικά, δεν θα σταματήσω την επαγγελματική μου ζωή, θα συνεχίσω την υποκριτική, να κατευθύνει, αλλά αυτό είναι ένα νέο πράγμα».

Ο Banderas ακολουθεί τα βήματα πολλών μεγάλων ανθρώπων της μόδας σπουδάζοντας στο CSM, (το οποίο θεωρείτε από τα κορυφαία κολέγια του κόσμου για την επιχειρηματικότητα της μόδας), όπως ο Alexander McQueen, η Stella McCartney και ο John Galliano.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλαδικές 2024: Τι σημαίνει η ήπια αύξηση του αριθμού εισακτέων που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 22 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 22/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ανατρεπτικη συμμαχια
Δημοτικός Σύμβουλος: «Να αποσυρθούν τα ρατσιστικά θέματα της Ημερήσιας Διάταξης»
«Όμως οι άστεγοι, ντόπιοι και μετανάστες έχουν ανάγκη από ανθρώπινη κατοικία κάτι που η κυβέρνηση Ν.Δ. το έχει στο στόχαστρο της και την προορίζει να...
Δημοτικός Σύμβουλος: «Να αποσυρθούν τα ρατσιστικά θέματα της Ημερήσιας Διάταξης»