Thumbnail
Νέα στοιχεία

«Mια μεγάλη ποσότητα φαρμάκων» που προορίζονται για την αντιμετώπιση και θεραπεία ψυχοσωματικών διαταραχών βρήκε η γερμανική αστυνομία στην κατοικία του Αντρέας Λούμπιτς, του συγκυβερνήτη που θεωρείται ύποπτος ότι προκάλεσε σκοπίμως τη συντριβή του Airbus Α320 της εταιρείας Germanwings, αποκάλυψε σήμερα η εφημερίδα Welt am Sonntag.  Είχε προβλήματα και με την όρασή του!
Κατά τη διάρκεια των ερευνών στο διαμέρισμα του νεαρού άνδρα στο Ντίσελντορφ (δυτικά), οι ερευνητές ανακάλυψαν έναν «μεγάλο αριθμό φαρμάκων για την αντιμετώπιση ψυχοσωματικών νόσων» επισημαίνεται στην κυριακάτικη έκδοση της γερμανικής εφημερίδας Die Welt.

Κληθέντες από το Γαλλικό Πρακτορείο να σχολιάσουν σχετικά, Γάλλοι και Γερμανοί ερευνητές δεν θέλησαν ούτε να επιβεβαιώσουν ούτε να διαψεύσουν αυτήν την πληροφορία.

Το νεαρό άνδρα παρακολουθούσαν επιπλέον «πολλοί νευρολόγοι και ψυχίατροι», συνεχίζει η εφημερίδα, επικαλούμενη έναν «υψηλόβαθμο ερευνητή».
Ο Λούμπιτς υπέφερε από έντονο στρες και βαριάς μορφής κατάθλιψη, σύμφωνα με προσωπικά έγγραφα που ανακάλυψαν οι ερευνητές.

Αντιθέτως, δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να υποδεικνύει ότι ο 27χρονος ήταν εξαρτημένος από ναρκωτικές ουσίες ή αλκοόλ. Δεν βρέθηκε καμία ναρκωτική ουσία.
Η αστυνομία, εξάλλου, «αυτή τη στιγμή» εξετάζει και υποβάλλει σε ερωτήσεις τους φίλους, τους συναδέλφους και τους γνωστούς του συγκυβερνήτη, έγραψε επιπλέον η Welt am Sonntag.

Και προβλήματα όρασης!

Όπως γράφουν οι New York Times, επικαλούμενοι επίσημες πηγές με γνώση της πορείας των ερευνών, ο 28χρονος πιλότος ενδέχεται να αντιμετώπιζε πρόβλημα όρασης που θα έθετε σε κίνδυνο την καριέρα του, χωρίς να έχει γίνει γνωστή η σοβαρότητά της κατάστασής του.
Μάλιστα, όπως αναφέρει στην αμερικανική εφημερίδα άτομο που βρίσκεται κοντά στην έρευνα, το πρόβλημα δεν αποκλείεται να οφείλεται σε ψυχοσωματικά αίτια.

Πηγή: newsit.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Εσείς γνωρίζετε τι σημαίνει «νείρομαι»;

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

σχολική τάξη, σχολείο, θρανία, καρέκλες, πίνακας, μαυροπίνακας
Άμφισσα: Απάντηση της διευθύντριας σχετικά με την έξωση του Εσπερινού Γυμνασίου
«Όλα αυτά είναι αναληθή και συκοφαντικά και αυτοί που το έγραψαν κρύβονται πίσω από μια ανώνυμη καταγγελία»
Άμφισσα: Απάντηση της διευθύντριας σχετικά με την έξωση του Εσπερινού Γυμνασίου