Thumbnail
Ολοκλήρωση πληρωμών δικαιούχων υποτροφιών ΙΕΚ εξαμήνων

ΘΕΜΑ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ∆ΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ Ι∆ΙΩΤΙΚΩΝ ΙΕΚ ΕΞΑΜΗΝΩΝ 

Σε συνέχεια της απόφασης µε αρ. πρωτ. 15917 την 20-12-2013 (Α∆Α:ΒΛΓ19-Ω74) του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευµάτων κ. Γκιουλέκα, θα χορηγηθούν οι υποτροφίες στους ∆ικαιούχους Καταρτιζόµενους Ιδιωτικών ΙΕΚ εξαµήνων 2009Β, 2010Α, 2010Β από το ΙΝΕ∆ΙΒΙΜ, φορέα υλοποίησης της Πράξης «Υποτροφίες Σπουδαστών Αρχικής Επαγγελµατικής Κατάρτισης ΑΠ 4-5-6.», σύµφωνα µε τα πρακτικά αποφάσεων και τους τελικούς πίνακες υποτρόφων ανά Ιδιωτικό ΙΕΚ.

Θα θέλαµε να σας ενηµερώσουµε ότι, αν και υπήρχαν ήδη λογαριασµοί των δικαιούχων στην εµπορική τράπεζα, χωρίς υπαιτιότητα του ΙΝΕ∆ΙΒΙΜ οι τράπεζες ΕΜΠΟΡΙΚΗ και ALPHA συγχωνεύτηκαν, µε αποτέλεσµα όλοι οι λογαριασµοί οι οποίοι είναι είτε ανενεργοί, είτε αδρανείς, είτε είχαν µηδενικό υπόλοιπο, να ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ. Αυτό έχει ως συνέπεια να µην µπορεί να πληρωθεί κανένας από τους δικαιούχους που ο λογαριασµός του είχε ένα από τα παραπάνω θέµατα. 

Έχουν ήδη ζητηθεί µέσω ηλεκτρονικού µηνύµατος από όλα τα Ιδιωτικά ΙΕΚ να βρεθούν ΕΚ ΝΕΟΥ οι δικαιούχοι και να ανοίξουν ΝΕΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ τράπεζας ΕΘΝΙΚΗΣ, είτε ALPHA εφόσον δεν έχει απενεργοποιηθεί ο λογαριασµός τους. Αυτή είναι µια χρονοβόρα διαδικασία, η οποία ακόµη δεν έχει ολοκληρωθεί από όλα τα Ιδιωτικά ΙΕΚ. 

Παρακαλούνται λοιπόν, όσοι είναι δικαιούχοι υποτροφίας να επικοινωνήσουν οι ίδιοι µε το Ιδιωτικό ΙΕΚ το οποίο ήταν αρµόδιο για την υποτροφία τους και να δώσουν νέα στοιχεία για τον τραπεζικό τους λογαριασµό (θα ενηµερωθείτε από τα Ιδιωτικά ΙΕΚ για τα ακριβή παραστατικά που χρειάζονται), καθώς κάποιοι δικαιούχοι δεν κατέστη δυνατόν να εντοπιστούν από κάποια Ιδιωτικά ΙΕΚ. 

Όλα τα νέα στοιχεία που θα αποσταλούν από τα Ιδιωτικά ΙΕΚ, θα συγκεντρωθούν, θα ελεγχθούν και θα καταχωρηθούν τµηµατικά και η αποδέσµευση του χρηµατικού ποσού που αναλογεί στην αποπληρωµή τους αναµένεται να πραγµατοποιηθεί εντός εύλογου χρονικού διαστήµατος καθώς ο αριθµός των δικαιούχων είναι αρκετά µεγάλος. 

Ε-µαιλ : [email protected] 

Τηλέφωνα Επικοινωνίας : 2131314424 – 2131314530 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

pikantika-fagita.jpg
National Geographic: «Μαγειρέψτε σαν Έλληνες» - Ποιο σημείο της Ελλάδας ξεχωρίζει γαστρονομικά
Μαγειρέψτε σαν Έλληνες στην πατρίδα του Τσελεμεντέ - Ποιο σημείο της Ελλάδας ξεχώρισε γαστρονομικά το βρετανικό περιοδικό National Geographic
National Geographic: «Μαγειρέψτε σαν Έλληνες» - Ποιο σημείο της Ελλάδας ξεχωρίζει γαστρονομικά