Thumbnail
Για βιασμό ανηλίκου κατηγορείται ο σκηνοθέτης της ταινίας

Ένας άνδρας, ο οποίος έχει καταθέσει μήνυση κατά του σκηνοθέτη των ταινιών X-Men, Μπράιαν Σίνγκερ ισχυριζόμενος ότι τον είχε βιάσει όταν αυτός ήταν έφηβος, κατέθεσε τρεις ακόμα αγωγές για σεξουαλική κακοποίηση και βιασμό και ζητά αποζημίωση που υπερβαίνει τα 10 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Μάικλ Ίγκαν, 31 ετών, ο οποίος προσπαθούσε να γίνει ηθοποιός, είπε ότι οι τηλεοπτικοί παραγωγοί Γκαρθ Άνσιερ και Ντέιβιντ Νιούμαν καθώς και ο πρόεδρος μιας ψυχαγωγικής εταιρείας, Γκάρι Γόμπαρντ, κακοποίησαν σεξουαλικά τον Ίγκαν.

Ένας εκπρόσωπος του Γκόμπαρντ δήλωσε στο πρακτορείο Ρόιτερς ότι πρόεδρος της εταιρείας βρισκόταν εκτός ΗΠΑ και δεν ήταν σε θέση να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο. Ο Γκόμπαρντ «θα εξετάσεις τις καταγγελίες και θα απαντήσει ανάλογα. Βάσει των ισχυρισμών, οι κατηγορίες αυτές είναι ανυπόστατες», είπε.

Όπως μεταδίδει το Ρόιτερς, ούτε ο Άνσιερ αλλά ούτε και ο Νιούμαν απάντησαν στις εκκλήσεις του πρακτορείου να σχολιάσουν σχετικά.

Σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, ο Ίγκαν συνοδευόταν από τη μητέρα του, Μπόνι Μάουντ και τον δικηγόρο του Τζεφ Χέρμαν. Ο ίδιος δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι είχε αντιμετωπίσει, από την προηγούμενη εβδομάδα, σφοδρές επικρίσεις οπότε και κατέθεσε τη μήνυση κατά του Σίνγκερ.

«Το να περνάω όλο αυτό και παράλληλα να δέχομαι επιθέσεις, καταλαβαίνεται γιατί τα θύματα δεν μιλούν. Δεν είναι καθόλου ευχάριστο να το κάνω αυτό», δήλωσε ο Ίγκαν. Ο ίδιος απηύθυνε έκκληση και σε άλλα τυχόν θύματα να μιλήσουν, λέγοντας «Έχουμε ανθρώπους που μπορούν πλέον να μας προστατεύσουν».

Στις μηνύσεις που κατέθεσε, ο Ίγκαν ισχυρίζεται ότι εξαναγκάστηκε σε σεξουαλική δραστηριότητα κατά τη διάρκεια «εκφυλισμένων και κακόφημων πάρτυ», τα οποία διοργάνωνε το πρώην στέλεχος επιχειρήσεων ψυχαγωγίας, Μαρκ Κόλινς-Ρέκτορ, ο οποίος έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση.

Ο Ίγκαν ισχυρίζεται ότι η σεξουαλική κακοποίηση συνεχίστηκε και κατά τη διάρκεια ταξιδιών στη Χαβάη, όπου τον εξανάγκαζαν να καταναλώνει αλκοόλ, να κάνει χρήση ουσιών και να περιπλέκεται σε σεξουαλικές δραστηριότητες.

Πηγή: Ημερησία

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλαδικές 2024: Τι σημαίνει η ήπια αύξηση του αριθμού εισακτέων που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 22 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 22/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

smartphone_apps.jpg
5 εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών για να κατεβάσεις στο smartphone σου
Δεν έχει σημασία πόσο φανατικός φωτογράφος είσαι με το κινητό σου, κάθε σου λήψη μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη με λίγη επεξεργασία
5 εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών για να κατεβάσεις στο smartphone σου
σχολεία
Η παιδεία στον «γύψο» της χούντας
«Στα τριάντα εννιά χρόνια από τη δικτατορία της 21ης Aπριλίου ουδείς νοήμων και λογικός άνθρωπος έχει βρεθεί να πει έναν καλό λόγο για την...
Η παιδεία στον «γύψο» της χούντας