Thumbnail
της Βασιλικής Αδαμίδου

ΑΔΑΜΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΑΙΡΕΤΟΣ ΚΥΣΠΕ

Θεσσαλονίκη 18-9-2014

Κύριε Υπουργέ,

Στις 17-9-2014 ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, οι Προσλήψεις Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών πλήρους ωραρίου κλάδων ΠΕ06-Αγγλικής Γλώσσας, ΠΕ08-Καλλιτεχνικών Μαθημάτων, ΠΕ11-Φυσικής Αγωγής, ΠΕ16.01-Μουσικής, ΠΕ19_ΠΕ20-Πληροφορικής, ΠΕ32-Θεατρικών Σπουδών και ΠΕ18.41-Δραματικής Τέχνης στα Δημοτικά Σχολεία με Ενιαίο Αναμορφωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Εξ’ αιτίας της προχειρότητας και του ερασιτεχνισμού της Διεύθυνσης Π.Ε Δυτικής Θεσσαλονίκης δεν δοθήκαν κενά εκπαιδευτικών ΠΕ16.01-Μουσικής, αν και υπάρχουν Σχολεία Ε.Α.Ε.Π που η θέση του Μουσικού είναι κενή.  Αποτέλεσμα της προχειρότητας αυτής είναι εκπαιδευτικοί Αναπληρωτές που θα καταλάμβαναν θέση στη Διεύθυνση Δυτικής Θεσσαλονίκης να έχουν προσληφθεί σε άλλες περιοχές, αν και είχαν τη σειρά κατάταξης για να προσληφθούν στη Δυτική Θεσσαλονίκη, εφ’ όσον είχαν δοθεί τα πραγματικά κενά(32).

Σε κάποια επόμενη φάση πρόσληψης αναπληρωτών, ΠΕ16.01-Μουσικής, θα καταλάβουν τις 32 κενές θέσεις εκπαιδευτικοί αναπληρωτές με πολύ λιγότερα μόρια.

Επειδή, με την ενέργεια αυτή έχουν υποστεί βλάβη συνάδελφοι αναπληρωτές, με υπαιτιότητα της υπηρεσίας, εξ’ αιτίας άστοχων χειρισμών, παρακαλούμε να γίνει ανακοινοποίηση της πρόσληψης αναπληρωτών ΠΕ16.01-Μουσικής συμπεριλαμβανομένων και των 32 λειτουργικών κενών σε Σχολεία Ε.Α.Ε.Π της Διεύθυνσης Π.Ε Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Επειδή και στο παρελθόν έχουν συμβεί παρόμοια γεγονότα παρακαλούμε να αποδοθούν ευθύνες σ’ αυτούς που αντιμετωπίζουν με τόση προχειρότητα την εκπαίδευση και τους εκπαιδευτικούς.

ΑΔΑΜΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα