Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Με 90,2% οι καθηγητές ξεκινούν πενθήμερες επαναλαμβανόμενες από 16/9


Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 9 Σεπτέμβριος, 2013 - 12:37 | Στην Κατηγορία:

Απεργία στα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Ολοκληρώθηκε η συνέλευση των αντιπροσώπων των ΕΛΜΕ όλης της χώρας. Οι καθηγητές ψήφισαν με ποσοστό 90,2% υπέρ της απεργίας διαρκείας. Έτσι από τις 16/9 αρχίζουν πενθήμερες επαναλαμβανόμενες απεργίες.

 

Μετά από την συντριπτική πλειονότητα των ΕΛΜΕ που ψήφισαν την πρόταση για πενθήμερες επαναλαμβανόμενες απεργίες σήμερα η συνέλευση των προέδρων θα καθορίσει τις κινητοποιήσεις των καθηγητών.

Η αγωνιστική διάθεση έχει φανεί και οι εκπαιδευτικοί δηλώνουν αποφασισμένοι για απεργία διαρκείας (66 ΕΛΜΕ απο τις 88 ψήφισαν 5νθήμερες)

 
Η τελική απόφαση της συνέλευσης των προέδρων αναμένεται να ληφθεί αργά το απόγευμα.
 
 

Η απεργία μας θα γίνει σε κάθε περίπτωση
 
Ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ σε σχέση με μια ενδεχόμενη επιστράτευση ανέφερε ότι «το σχολείο είναι χώρος πνευματικής εργασίας. Δεν μπορεί να το δεχτεί η κοινωνία, το σχολείο να είναι στρατώνας (…) Αν η κυβέρνηση το επιχειρήσει, θα μιλήσουμε κι εμείς με άλλο τρόπο. Η απεργία μας θα γίνει σε κάθε περίπτωση»
 
 
 

Συνεχής ενημέρωση
 
 
 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Εγινε καμιά απεργία; του Χ. Γνώσιμου

Ας δούμε λοιπόν τι «καλό» βγήκε σε πρώτο πλάνο από την απεργία:

Αναστολή της απεργίας των Καθηγητών - Ο αγώνας συνεχίζεται!

Αναστολή της απεργίας των Καθηγητών - Ο αγώνας συνεχίζεται