Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Μειωμένα εισιτήρια για Εθνικό Θέατρο και Κρατικό Θέατρο Β. Ελλάδος στους σπουδαστές ΙΕΚ, ΣΕΚ και ΣΔΕ


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Ιανουάριος, 2015 - 09:08 | Στην Κατηγορία:

Υπουργείο Παιδείας

Η ΓΓΔΒΜ υπέγραψε το 2014 Μνημόνιο Συνεργασίας με το Εθνικό Θέατρο και το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος

για την παροχή μειωμένου εισιτηρίου στους ενήλικους καταρτιζόμενους των ΔΙΕΚ και ΣΔΕΚ και τους εκπαιδευόμενους στα ΣΔΕ για όλες τις παραστάσεις παραγωγής τους, προκειμένου να βελτιωθεί το πολιτιστικό επίπεδο και να εμπλουτιστεί η καλλιτεχνική παιδεία των εκπαιδευομένων και καταρτιζομένων στο πλαίσιο της Διά Βίου μάθησης


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Ηλεκτρονικό εισιτήριο: Στα 11 ηλεκτρονικά εισιτήρια το 1 δωρεάν

Με μια ειδική προσφορά που μειώνει την τιμή του εισιτηρίου από 1,40 ευρώ στα 1,27 ευρώ εγκαινιάζει ο ΟΑΣΑ τη λειτουργία του νέου «Αυτόματου Συστήματος Συλλογής Κομίστρου» (ΑΣΣΚ).

Απίστευτο αλαλούμ: Θα διεξαχθεί (όπως όλα δείχνουν) ο Τελικός Κυπέλλου, χάρη σε... πατέντα

Το αλαλούμ των τελευταίων 12 ωρών φαίνεται πως φτάνει στο τέλος του. Μετά την πρόθεση της πολιτείας να αναβάλει τον τελικό του Κυπέλλου, όλα δείχνουν νέα ανατροπή, κάτι που σημαίνει πως το παιχνίδι πιθανότατα θα διεξαχθεί κανονικά.