Thumbnail
Μαθητικές κινητοποιήσεις

"Δεν καθόμαστε με σταυρωμένα τα χέρια! Τίποτα δεν χαρίζεται… Τα πάντα κατακτιούνται με αγώνα! Ο αγώνας μας είναι δίκαιος..."

Σε νέες κινητοποιήσεις κατέρχονται αυτή την εβδομάδα οι μαθητές των λυκείων του Ηρακλείου σύμφωνα με ανακοίνωση του συντονιστικού τους οργάνου:

Τις προηγούμενες βδομάδες δώσαμε μια δυναμική απάντηση ! ΜΠΟΡΟΥΜΕ να γίνουμε περισσότεροι!
Μετά το κάλεσμα των 15μελών και γενικών συνελεύσεων πραγματοποιήθηκαν τεράστια μαθητικά συλλαλητήρια με τη συμμετοχή χιλιάδων μαθητών! Το Ηράκλειο αλλά και όλη η Ελλάδα αυτές τις μέρες πλημμυρίζουν από μαθητές! Παραπάνω από 500 καταλήψεις πανελλαδικά! Καταφέραμε και συντονίσαμε τον αγώνα μας !!! Με πρωτοβουλία των 15μελων φτίαξαμε το Συντονιστικό Σχολείων Ηρακλείου... γιατι υπάρχει ανάγκη να  είμαστε συντονισμένοι... να είμαστε πιο δυνατοί !!!

Ο αγώνας δεν τελείωσε...
Γιατί δε πάει άλλο με το τρέξιμο από το πρωί μέχρι το βράδυ, τις συνεχόμενες πανελλήνιες εξετάσεις, να τρελαινόμαστε για να πάρουμε το απολυτήριο ή να περάσουμε σε κάποια σχολή. Γιατί δεν πάει άλλο με τους γονείς μας να πληρώνουν τόσα πολλά για τα φροντιστήρια και τα ιδιαίτερα. Για να μην μείνουν και φέτος τόσα πολλά παιδία στη ίδια  τάξη λόγο του ''Νέου Λυκείου'' και της τράπεζας θεμάτων. Γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε  άλλο μάθημα σε ακατάλληλα κτίρια χωρίς κατάλληλες υποδομές. Γιατί δεν μπορούμε να βλέπουμε το μέλλον μας αβέβαιο !!!

Δεν καθόμαστε με σταυρωμένα τα χέρια! Τίποτα δεν χαρίζεται… Τα πάντα κατακτιούνται με αγώνα! Ο αγώνας μας είναι δίκαιος...
Δε μασάμε στην τρομοκρατία και τον εκφοβισμό του Υπουργείου, της αστυνομίας, των διευθυντών και των καναλιών... ΝΑ τους σπάσουμε τον τσαμπούκα !!!
Συνεχίζουμε με πιο δυναμικούς και οργανωμένους αγώνες... Τα συζητάμε όλα αυτά μέσα στα σχολεία με τους συμμαθητές μας , κάνουμε γενικές  συνελεύσεις, γιατί πρέπει να γίνουμε περισσότεροι!

Καλούμε τους καθηγητές μας - τους γονείς στο πλευρό μας !!!

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ!
Συντονιστικό Σχολείων Ηρακλείου συμμετέχουν τα σχολεία Λύκεια : 1ο – 2ο – 3ο – 4ο – 5ο – 6ο – 7ο – 8ο – 10ο – 11ο – 13ο – Αλικαρνασσού Μελεσών – Γαζίου – Μουσικό – Καλλιτεχνικό – Χάρακα – Αγίου Μύρωμα –Αρχανών Γυμνάσια : 1ο - 3ο – 5ο - 7ο – 11ο – 13ο – Μελεσών – Αρχανών – Αγίου Μύρωνα Γαζίου

ΠΗΓΗ: cretalive.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

hoynta.jpg
Μνήμες από την εκπαίδευση επί Χούντας: Το πειθαρχικό δίκαιο για τους εκπαιδευτικούς και το ποινολόγιο για τους μαθητές
57 χρόνια πριν τα σχολεία, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές
Μνήμες από την εκπαίδευση επί Χούντας: Το πειθαρχικό δίκαιο για τους εκπαιδευτικούς και το ποινολόγιο για τους μαθητές
dictionary-lexiko-xenes_glosses-foreign_lagnuage.jpg
Πως λέμε στα ελληνικά: σέλφι, σπικάζ, ρίαλ εστέιτ ή μπίζνες πλαν;
Επειδή σε λίγο, για να επικοινωνήσουμε μεταξύ μας ή για να δούμε τηλεόραση, θα χρειαζόμαστε πτυχίο αγγλικής φιλολογίας, μήπως είναι πιο εύκολο να τα...
Πως λέμε στα ελληνικά: σέλφι, σπικάζ, ρίαλ εστέιτ ή μπίζνες πλαν;