Thumbnail
Καμπάνια αλληλεγγύης για τους μαθητές

Καμπάνια αλληλεγγύης για τους μαθητές διοργανώνουν η Αλληλεγγύη για Όλους, οι δομές αλληλεγγύης, το Κόκκινο, η ertopen και οι αγωνιζόμενες καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ.

ΠΑΙΔΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Είναι όταν όλοι έχουν θέση σε μία τάξη, όταν όλα τα παιδιά παραμένουν στο σχολείο και όταν όλα έχουν τετράδια και σχολικά...

Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος η Αλληλεγγύη για Όλους καλεί όλους και όλες να συμμετέχουν σε συλλογή σχολικών ειδών εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς.

Η αυξανόμενη δυσκολία όλο και περισσότερων οικογενειών που πλήττονται από το success story της κυβέρνησης κάνουν και φέτος επιτακτική την αλληλεγγύη μας.

Η καμπάνια «παιδεία για όλους» επιθυμεί να βοηθήσει στη δημιουργία εκείνων των δεδομένων που θα αποτρέψουν τη διαρροή μαθητών, τη μορφωτική φτώχεια και τη βία, που, εκτός των άλλων, καλλιεργούν την ανάπτυξη του φασισμού.

Τα σχολικά είδη συγκεντρώνονται : στις δομές αλληλεγγύης της γειτονιάς σας, στα γραφεία της Αλληλεγγύης για Όλους (Ακαδημίας 74, Αθήνα), στον ραδιοφωνικό σταθμό στο Κόκκινο 105,5 (Σαρρή 19, Ψυρρή), στην ΕΡΤ open (Μεσογείων 463, Αγία Παρασκευή) και το στέκι των Αγωνιζόμενων καθαριστριών έξω από το Υπουργείο Οικονομικών.

Λίστα με τα προτεινόμενα σχολικά είδη:

Τσάντες , Μολύβια απλά , Σχολικά βοηθήματα όλων των τάξεων, Κασετίνες, Στυλό, Γόμες, Ξύστρες, Χάρακες, Μοιρογνωμόνια, Διαβήτες, Τετράδια 2,3 θεμάτων, Μαρκαδόροι, Ξυλομπογιές – Κηρομπογιές, Διορθωτικό υγρό, Μπλοκ ζωγραφικής, Φάκελοι Α4 με λάστιχο, Φάκελοι Α4 (όχι αλληλογραφίας), Πακέτο Χαρτιών Α4, Κόλλες stick, Χαρτιά κανσόν πολύχρωμα και άσπρα

Αλληλεγγύη για όλους

Το κείμενο που ακολουθεί είναι απόσπασμα από το γράμμα της Σοφίας (Ελληνίδας μαθήτριας, μετανάστριας στη Γερμανία), που συνόδευε τα σχολικά είδη τα οποία συγκεντρώθηκαν από τις δράσεις των αλληλέγγυων νεολαίων των Γερμανικών συνδικάτων.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αδιανόητη αυθαιρεσία: Διευθυντής Π.Ε αδικεί υποψήφιο Διευθυντή σχολείου και δημιουργεί «μπάχαλο» με εμπλοκή της δικαιοσύνης!

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

mitsotakis
Βουλή: Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας για τα Τέμπη από 159 βουλευτές
Δεν πέρασε η πρόταση δυσπιστίας του ΠΑΣΟΚ κατά της κυβέρνησης, εν μέσω μεγάλης πολιτικής έντασης μέσα στο κοινοβούλιο, ενώ η τριήμερη συζήτηση...
Βουλή: Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας για τα Τέμπη από 159 βουλευτές