Thumbnail
Ο Χρηστίδης δεν αποχώρησε όλα αυτά τα χρόνια των μνημονίων, αλλά αποχώρησε τώρα που δεν τον έβρισκε στο τηλ ο Βενιζέλος!

Η νεολαία ΠΑΣΟΚ ή ότι έχει μείνει από αυτή στήριξε απαρέγκλιτα  αυτά τα χρόνια όλα τα μνημόνια που έφερε ο Βενιζέλος στην ίδια κυβέρνηση με τη Νέα Δημοκρατία. Δεν είπε κουβέντα όταν οι πολιτικές που εφάρμοσε το ΠΑΣΟΚ αλυσόδεσαν την χώρα μας ακόμα περισσότερο στους δανειστές-αρπακτικά, δεν είπε κουβέντα για τις αυτοκτονίες, την λιτότητα, την μετανάστευση των νέων και την καταστολή των δημοκρατικών δικαιωμάτων. Δεν ψέλλισε λέξη ακόμα και για τα μάτια του κόσμου, όταν συγκατοίκησε με ακροδεξιούς όπως ο Μπαλτάκος, Γεωργιάδης και Βορίδης.

Τώρα όμως που οι καρέκλες έχουν αρχίσει και τρέμουν, και το καράβι βυθίζεται, αρχίζουν τα παρατράγουδα.

Διαβάστε παρακάτω το ρεπορτάζ του egiakoumis.gr

Πυρά κατά του γραμματέα της Nεολαίας του ΠΑΣΟΚ, Παύλου Χρηστίδη, εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατά τη δευτερολογία του στην κοινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας και του πολιτικού συμβουλίου του κόμματος.

Ο κ. Χρηστίδης είπε ότι η διάσπαση βρίσκεται στη βάση του κόμματος σημειώνοντας ότι δεν υφίσταται καμία λειτουργία του.  "Είμαστε στα γραφεία, έξι όροφοι, με έξι κόμματα" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στο σημείο αυτό ο Ευάγγελος Βενιζέλος άσκησε σκληρή κριτική στον κ. Χρηστίδη λέγοντας ότι η Νεολαία ΠΑΣΟΚ δεν βοήθησε στις εκλογές και ήταν άφαντη.

"Σε παίρναμε τηλέφωνο για να είσαι υποψήφιος και δεν σε βρίσκαμε, έκλεινες το κινητό σου", είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα  ο κ. Χρηστίδης  να αποχωρήσει από τη συνεδρίαση.

Στη συνέχεια σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Βενιζέλος αναφέρθηκε και σε φαινόμενα "Κακλαμανισμού", όπως χαρακτήρισε κινήσεις στελεχών που ήταν και στη συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ και στη συγκέντρωση του Γιώργου Παπανδρέου.

Αναφερόμενος στην περίπτωση της Χίου όπου δεν κατέβηκε υποψήφιος ο Κώστας Τριαντάφυλλος αλλά το ΠΑΣΟΚ παρ΄όλα αυτά πήρε καλό εκλογικό ποσοστό, σημείωσε με έμφαση: "δεν θα ανεχθώ φαινόμενα μικρού Κακλαμανισμού".

Ο κ. Βενιζέλος τόνισε επίσης ότι στην πορεία προς το συνέδριο, το ΠΑΣΟΚ θα συνομιλήσει με τους ψηφοφόρους του Γιώργου Παπανδρέου, αλλά ,όπως είπε, δεν θα ανεχθεί εναγκαλισμούς στελεχών με αυτούς που διέσπασαν την παράταξη. Η τελευταία αναφορά του κ. Βενιζέλου, εκτιμάται ότι αφορά σε εκείνους που θέλουν -στην περίπτωση που εκλεγούν στο τιμόνι του ΠΑΣΟΚ στη θέση του προέδρου- να επανενώσουν την παράταξη φέρνοντας πίσω στελέχη και πρώην βουλευτές που ήταν υποψήφιοι με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών.  

Μ.Ν.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα