Thumbnail
Του Δημήτρη Πεππέ

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι

Οι εκλογές της 5ης Νοεμβρίου για τα υπηρεσιακά συμβούλια διεξάγονται σε μια πολύ κρίσιμη χρονική στιγμή: κατάργηση δεκάδων ειδικοτήτων στην επαγγελματική εκπαίδευση, εκατοντάδες συνάδελφοι στη μέγγενη της διαθεσιμότητας, άμεση απειλή απολύσεων, μια «αξιολόγηση» ισοπεδωτική και τιμωρητική που εφευρέθηκε για να μας καθηλώσει βαθμολογικά και μισθολογικά. Στα παραπάνω προσθέτουμε την προσπάθεια εκφοβισμού με το νέο πειθαρχικό δίκαιο, την παρακώλυση άσκησης του συνταξιοδοτικού δικαιώματος και τον ανάλγητο δραστικό περιορισμό της δυνατότητας αποσπάσεων.

Στην ιδεολογία της παγκοσμιοποίησης και του μηδενισμού των αξιών που προσπαθούν να μας επιβάλλουν, εμείς ως ΔΑΚΕ Καθηγητών, αντιτάσσουμε τις ιδέες μας για μια παιδεία ανθρωποκεντρική, βασισμένη στις αξίες του ελληνικού πολιτισμού, με εκπαιδευτικούς αξιοπρεπείς, δημιουργικούς και ελεύθερους.

Απαιτούμε πλήρη σεβασμό και αναβάθμιση του λειτουργήματός μας. Αντιστεκόμαστε στις νεοφιλελεύθερες μνημονιακές επιλογές στην εκπαίδευση. Αγωνιζόμαστε για το σύνολο των εκπαιδευτικών ανεξάρτητα από κομματικές τοποθετήσεις

Συνάδελφοι

Στις εκλογές του Νοεμβρίου, μαζί με συναγωνιστές και συναγωνίστριες από όλη την Ελλάδα,  θέτω υποψηφιότητα για το ΚΥΣΔΕ. Με την ενεργή συμμετοχή σας , σας καλώ να ενισχύσετε τα ψηφοδέλτια της ΔΑΚΕ, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα αντίστασης στην αλλοτρίωση και την ισοπέδωση που προσπαθούν να μας επιβάλλουν.

 

Πεππές Δημήτρης

υποψήφιος για το ΚΥΣΔΕ


Πεππές Δημήτρης
Πρόεδρος της ΔΑΚΕ Καθηγητών ΔΕ
πρώην Πρόεδρος της ΟΛΜΕ
τηλ.6948238722   [email protected]

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα