Thumbnail
Διαθεσιμότητα εκπαιδευτικών

Εξαφάνιση υπουργού κατά τη διάρκεια περιοδείας

Χάθηκαν τα ίχνη του υπουργού Παιδείας κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στη Θεσσαλία. Αμέσως οι εκπαιδευτικοί της περιοχής που είναι σε καθεστώς διαθεσιμότητας κινητοποιήθηκαν και ήρθαν σε επαφή με το Gold Αlert το οποίο διακίνησε το αντίστοιχο σήμα. Στο σήμα δίπλα από τη φωτογραφία και τα στοιχεία γράφει: «Τελευταία φορά εθεάθη σε σχολείο. Φορούσε κεραμιδί μπουφάν, γαλάζιο μπλουζάκι Lacoste και τζιν παντελόνι. Είναι χαμογελαστός και όταν βλέπει κάμερα πλησιάζει. Αν τον δείτε επικοινωνήστε με τον μπαμπά Αντώνη ή τη μαμά Άγκελα. Πληροφορίες που διακινούνται ότι ο νονός Βαγγέλης τον έφαγε χαρακτηρίζονται ως ψευδείς και συκοφαντικές».      

Η δημοσιότητα που πήρε το γεγονός ευαισθητοποίησε την Αγγελική η οποία και ξεκινά την εκπομπή της «Φως στο Σκοτάδι». Καλεσμένοι της είναι, ο Φώτης που ψάχνει παράλληλα και αυτός το δρόμο της Αριστεράς, ο Αντώνης που είναι γνωστός για τις ενορατικές του ικανότητες να βλέπει την ανάπτυξη να έρχεται, ο Βαγγέλης για να συσκοτίσει τις έρευνες, ο Πάνος για να απευθύνει έκκληση στα αεροπλάνα που ψεκάζουν να συντονιστούν στην εύρεση του υπουργού, ο Αλέξης για να δώσει πληροφορίες από Αργεντινή και γενικότερα από Λατινική Αμερική, ο Δημήτρης για να δείξει τον άλλο αντιιμπεριαλιστικό δρόμο καθώς λέει γενικά ΟΧΙ στις έρευνες του αστικού πολιτικού κόσμου και ο Ηλίας με τη ριγέ στολή των φυλακών, με την ελπίδα να συναντήσει στο πάνελ την Λιάνα. Ο Σταύρος ήδη γέμισε το σακίδιο του και βρίσκεται στους δρόμους για την αναζήτηση του υπουργού μέσα από τη βάση των πολιτών. Ο δε Θάνος δεν θα παραβρίσκεται στην εκπομπή γιατί πιστεύει ότι τον υπουργό τον έπιασαν όμηρο οι επάρατοι δημόσιοι υπάλληλοι.

Τώρα που μιλάμε για όμηρο, το τελευταίο χρονικό διάστημα ενισχύονται οι φόβοι ότι ο υπουργός έχει πέσει θύμα απαγωγής από Τζιχαντιστές για το λόγο αυτό ένα Τάγμα Θανάτου αποτελούμενο από μέλη της Αργυρής Αυγής εκπαιδεύεται να σταλεί σε αποστολή διάσωσης. Οι πληροφορίες προέρχονται από ανώτατη κυβερνητική πηγή (Μπαλτάκης). Αρχηγός της αποστολής ορίστηκε ο Λαγός που για ευνόητους λόγους θα βοηθήσει στην ταχύτητα του τάγματος.

Υ.Γ. Το κείμενο αποτελεί προϊόν φαντασίας και οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα ή καταστάσεις είναι συμπτωματική.

Σακατζής Δημήτρης, εκπαιδευτικός που μπήκε στον 15ο μήνα διαθεσιμότητας  

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλαδικές 2024: Τι σημαίνει η ήπια αύξηση του αριθμού εισακτέων που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 22 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 22/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα