Thumbnail
Η 37χρονη είχε συνεργό

Ξέφρενα όργια, ομαδικό σεξ και ανταλλαγές συντρόφων περιλάμβαναν οι συχνές συναντήσεις στο απομακρυσμένο σπίτι της Κοιλάδας στην Ερμιονίδα Αργολίδας, στην αυλή του οποίου βρέθηκε δολοφονημένος με δύο σφαίρες ο ναυτικός Θανάσης Λάμπρου από τα χέρια της συζύγου του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Espresso oι αρχές εκτιμούν ότι η 37χρονη είχε τουλάχιστον έναν συνεργό

Το σπίτι στην Κοιλάδα της Αργολίδας κρύβει πολλά ροζ μυστικά. Σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛΑΣ που χειρίζονται την υπόθεση, έγινε προσπάθεια να παραπλανηθούν οι αρχές και να στραφούν στο ενδεχόμενο της αυτοκτονίας του άτυχου 42χρονου, καθώς το σπίτι καθαρίστηκε και σφουγγαρίστηκε. Όμως ένα λάθος στάθηκε μοιραίο. Εκτός από κάποια στοιχεία που προσδιόριζαν την παρουσία γυναίκας το επίμαχο διάστημα στο σπίτι της Κοιλάδας, οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει σε αυτό και ίχνη πρόσφατης σεξουαλικής επαφής. Μάλιστα στο καλαθάκι των απορριμμάτων εντοπίστηκαν ευρήματα από σωματικά υγρά, τα οποία ταυτοποιήθηκαν με συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο βρίσκεται υπό έρευνα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας όλοι όσοι πηγαινοέρχονταν στο σπίτι γνώριζαν ότι μέσα στο συρτάρι ενός κομοδίνου υπήρχε ένα περίστροφο. Σχεδόν όλοι γνώριζαν ότι η μονοκατοικία στην οποία βρέθηκε νεκρός ο άτυχος καπετάνιος είχε μετατραπεί σε βίλα οργίων! Μάλιστα, χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι δεκάδες μάρτυρες που έχουν κληθεί για κατάθεση αναφέρουν ότι γινόταν της ακολασίας! Άνδρες και γυναίκες μπαινόβγαιναν καθημερινά σε ακατάλληλες ώρες και έφευγαν ξημερώματα. Οι κάτοικοι της περιοχής, σύμφωνα με το δημοσίευμα, κάνουν λόγο για σεξουαλικά όργια και ανταλλαγές συντρόφων.

Η 37χρονη που παρίστανε όλο αυτό το καιρό τη τεθλιμμένη χήρα ομολόγησε τα ξημερώματα της Παρασκευής και κρατείται στο Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου και τη Τρίτη αναμένεται να απολογηθεί.

"Υπήρχε συνεργός"

Σύμφωνα με το δικηγόρο Γιώργο Γεωργόπουλο, ο οποίος εκπροσωπεί την οικογένεια του αδικοχαμένου καπετάνιου, η οικογένεια θεωρεί ότι υπήρχε εμπλοκή τρίτων προσώπων. "Η 37χρονη ισχυρίστηκε ότι τη μοιραία μέρα ήταν μόνη της. Όμως, θεωρούμε ότι είναι αδύνατο μια γυναίκα που πυροβολεί το σύζυγό της, κάνει όλες αυτές τις κινήσεις για τη συγκάλυψη του εγκλήματος και στη συνέχεια φεύγει για να κατασκευάσει το άλλοθι της, να μην είχε συνεργό".

Ο πατέρας του θύματος ζητά να επιβληθούν ισόβια στη νύφη του.

Η παράσταση της χήρας στο «Τούνελ»

Μετά την ομολογία της γυναίκας του ότι αυτή τον σκότωσε με περίστροφο πάνω σε καβγά, άφησαν την θλίψη τους να ξεχυλίσει και ζητούν την παραδειγματική τιμωρία της. "Όλο αυτόν τον καιρό μας κορόϊδευε. Έμπαινε στο σπίτι μας και έκανε πως μας λυπόταν, ενώ είχε αφαιρέσει με τα ίδια της τα χέρια τη ζωή του ανθρώπου μας", λένε στην κάμερα του Alpha ο πατέρας και η αδερφή του θύματος.

Το μόνο που τους απασχολεί τώρα έντονα είναι το ποια θα είναι η τύχη του 10χρονου κοριτσιού του καπετάνιου που έχασε ξαφνικά και τους δυο γονείς. Η μητέρα της και δράστης όπως κατηγορείται της δολοφονίας του, την είχε πείσει με τον τρόπο της να μην εμπιστεύεται τους ανθρώπους. Της έλεγε ότι όλοι είναι εχθροί τους και ανάμεσα σ' αυτούς βρίσκεται και ο δολοφόνος του πατέρα της που μάνα και κόρη έπρεπε να τον βρουν για να δικαιώσουν τη μνήμη του.

Η Δήμητρα Βούλγαρη- Λάμπρου θα οδηγηθεί την Τρίτη στον Ανακριτή για να απολογηθεί.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

λουκετο σε σολειο
Γονείς: Όχι στο κλείσμο του 89ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης
Οι γονείς τη  Δευτέρα 22/4/2024, θα παραστούν έξω από το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης στις 4.00 μ.μ. ενώ ο Σύλλογος θα οργανώσει παράσταση διαμαρτυρίας και...
Γονείς: Όχι στο κλείσμο του 89ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης