Thumbnail
ΔΟΕ

Στην Περιφερειακή Διεύθυνση ΠΕ και ΔΕ Πελοποννήσου στην Τρίπολη βρέθηκαν την Τρίτη 27 Μαΐου ένα πολυμελές κλιμάκιο της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας , αντιπρόσωποι της ΟΛΜΕ, ΑΔΕΔΥ, και τα διοικητικά συμβούλια και οι πρόεδροι όλων των συλλόγων Της Πελοποννήσου, προκειμένου να δείξουν την ομόθυμη στήριξη τους στη συνάδελφο, η οποία σήμερα πέρασε πειθαρχικό.

Ο αντιπρόεδρος της ΔΟΕ, Κομνηνός  Μαντάς ανέφερε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκονται στην Τρίπολη για τον ίδιο λόγο γιατί κατά καιρούς συνάδελφοι βρίσκονται ενώπιων του προέδρου του πειθαρχικού. Η  πρόεδρος του συλλόγου και αιρετής εκπροσώπου των εκπαιδευτικών στο ΠΥΣΠΕ Λακωνίας, κ. Ελισάβετ Παπαδοπούλου βρέθηκε διωκόμενη για εχθρική πράξη από τον διευθυντή εκπαίδευσης Λακωνίας.

Στον αντιπρόεδρο της ΔΟΕ δόθηκε η δυνατότητα από τον πρόεδρο του πειθαρχικού να παρακολουθήσει τη διαδικασία και όπως ανέφερε από πουθενά δεν προκύπτει το παραμικρό εις βάρος της δασκάλας. Η απόφαση αναμένεται περίπου σε έναν μήνα αλλά σύμφωνα με τις εκτιμήσεις θα είναι αθωωτική.

Οι συνέπειες όμως μιας τέτοιας διαδικασίας πέραν από κοστοβόρες είναι και επώδυνες καθώς σε μικρές περιοχές όπως αυτές των Μολάων οι εκπαιδευτικοί ίσως έχουν μια αρνητική εικόνα προς την κοινωνία.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αφρικανικη
Η αφρικανική σκόνη ήρθε για να… μείνει: Οι λόγοι που εμφανίζεται συχνότερα – Τι εξηγεί καθηγητής του ΑΠΘ
Το φαινόμενο δεν είναι καινούργιο στη χώρα μας, όμως τα στοιχεία δείχνουν πως η παρουσία της αφρικανικής σκόνης τα τελευταία χρόνια είναι πιο έντονη
Η αφρικανική σκόνη ήρθε για να… μείνει: Οι λόγοι που εμφανίζεται συχνότερα – Τι εξηγεί καθηγητής του ΑΠΘ