Thumbnail
"Στην ιδιωτική μου ζωή θα είμαι όπως γουστάρω"

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας το πρωί στην εκπομπή "Κοινωνία ώρα MEGA" εξαπέλυσε επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας ας ότι με τη στάση που κρατάει, είναι πολύ πιθανό η χώρα να οδηγηθεί ξανά σε εκλογές λίγους μήνες μετά τις κάλπες του Σεπτεμβρίου.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης σημείωσε  "ο κ. Τσίπρας θα μπορούσε να μη μας διαβεβαιώνει ότι δεν θα πάει σε εκλογές, εφόσον το είχε αποφασίσει στις 12 Ιουλίου", είπε χαρακτηριστικά.

"Ζητώ από τους πολίτες να μην πάνε σε ψήφο διαμαρτυρίας. Δεν λύνει τα προβλήματα, μάλλον τα επιδεινώνει", πρόσθεσε ο κ. Μεϊμαράκης.

"Υπάρχει κοινοτική οδηγία που δεν επιτρέπει τη φορολόγηση της ιδιωτικής εκπαίδευσης. Η Κομισιόν έδωσε προφορική εντολή για το πάγωμα της απόφασης για φορολογηση με 23% της ιδιωτικής εκπαίδευσης. Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να βάλει ΦΠΑ 23% σε φροντιστήρια και ιδιωτικά σχολεία" ανέφερε.

Ο κ. Μεϊμαράκης κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα πως υποσχέθηκε σε κάθε κοινωνική ομάδα κάτι και δεν έκανε τίποτα, σε αντίθεση με την κυβέρνηση της ΝΔ που είχε προχωρήσει σε συγκεκριμένα μέτρα ανακούφισης.

Επανέλαβε ότι "θέλει να την κοπανήσει και μου θυμίζει την ιστορία με τον αυτοφωράκια".

Σχετικά με τους χαρακτηρισμούς "ψευτράκος και πονηρούλης" που είπε για τον κ. Τσίπρα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, είπε ότι "μιλάω έτσι επειδή είμαι Εξαρχειώτης. Δεν είδα να σας πειράζει όταν ο Αλέξης Τσίπρας μας έλεγε δολοφόνους της κοινωνίας ή έλεγε ιδού η Ρόδος έρχεται το πήδημα".

"Δεν μπορώ να αλλάξω τη ζωή μου. Ας μη με ψηφίσουν. Θα παραμείνω αληθινός και παρορμητικός", είπε ο κ. Μεϊμαράκης, σημειώνοντας ότι είναι άνθρωπος και μπορεί να έχει αστική ευγένεια, αλλά στη ζωή του θα είναι "όπως γουστάρει".

"Στην ιδιωτική μου ζωή θα είμαι όπως γουστάρω. Δεν θέλω να γίνω πρωθυπουργός για να αλλάξω τη ζωή μου", σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα