Thumbnail
Γύριζε με την μητέρα του στην Βρετανία από την Ισπανία, μέσω Ντίσελντορφ, επειδή δεν είχε βρεθεί εισιτήριο για κατευθείαν πτήση

Ο μόλις επτά μηνών Julian Pracz - Bandres είναι το νεαρότερο θύμα της αεροπορικής τραγωδίας, που συνέβη την Τρίτη, όταν το Airbus A320 της Germanwings συνετρίβη στις γαλλικές Άλπεις παρασύροντας στον θάνατο 150 ανθρώπους. Ο μικρός Julian είναι ο ένας από τους τρεις Βρετανούς που έχασαν την ζωή τους στην μοιραία αεροπορική τραγωδία που συγκλονίζει την παγκόσμια κοινή γνώμη.

Ο ξανθός μικρούλης με τα γαλανά μάτια είχε ταξιδέψει μαζί με την 37χρονη μητέρα του Marina Bandres, που κατάγεται από τη βόρεια Ισπανία, στην ισπανική πόλη Jaca για την κηδεία ενός θείου της 37χρονης γυναίκας. Μητέρα και γιος ταξίδεψαν για Ισπανία από το Μάντσεστερ της Βρετανίας, όπου διαμένουν, για την κηδεία του θείου της Bandres που έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο και σύμφωνα με τον πατέρα του μικρού, Pawel Pracz, η γυναίκα έκλεισε τα αεροπορικά εισιτήρια την τελευταία στιγμή. Επειδή όμως δεν υπήρχαν εισιτήρια για να επιστρέψει κατευθείαν από την Ισπανία στο Μάντσεστερ, έκλεισε θέσεις με την μοιραία πτήση για να πετάξει εκείνη και ο μικρός γιος της στην Βρετανία, μέσω Ντίσελντορφ.

Ο Πολωνός σύζυγος της Marina Bandres και πατέρας του μικρού Julian, Pawel Pracz, δήλωσε στον Τύπο μετά το τραγικό δυστύχημα ότι είχε παντρευτεί την 37χρονη πριν δύο χρόνια και δούλευαν και οι δύο στην παραγωγή ταινιών στο Μάντσεστερ. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την σύζυγό του, του είχε πει ότι βιαζόταν να επιστρέψει στο σπίτι τους και στην καθημερινή της ρουτίνα...

Ο ίδιος δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης ότι βρίσκεται σε συνεχή επαφή με την οικογένεια της συζύγου του στην Ισπανία και παρακάλεσε να τους αφήσουν να θρηνήσουν ειρηνικά τον χαμό των αγαπημένων τους προσώπων.

Ο πατέρας της Bandres επιβεβαίωσε ότι η κόρη του προσπάθησε να βρει απευθείας πτήση από την Ισπανία για να επιστρέψει στο Μάντσεστερ, αλλά όταν αυτό δεν κατέστη δυνατόν έκλεισε εισιτήρια για εκείνη και τον μόλις επτά μηνών γιο της με την μοιραία πτήση, χωρίς επιστροφή, της Germanwings.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στο Carrefour και κέρδισε 200 ευρώ

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στο Carrefour και κέρδισε 200 ευρώ

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλαδικές 2024: Τι σημαίνει η ήπια αύξηση του αριθμού εισακτέων που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 22 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 22/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ιδιωτική ιατρική
Εγκρίθηκε η πρώτη ιδιωτική ιατρική σχολή στην Αθήνα - Ποια εταιρεία βρίσκεται από πίσω
Ιδιωτική Ιατρική Σχολή πήρε την πρώτη έγκριση - Η ανακοίνωση της Επιτροπής Ανταγωνισμού
Εγκρίθηκε η πρώτη ιδιωτική ιατρική σχολή στην Αθήνα - Ποια εταιρεία βρίσκεται από πίσω