Thumbnail
Υπάρχουν κάποιοι ηθοποιοί, που ό,τι και να παίξουν...

Υπάρχουν κάποιοι ηθοποιοί, που ό,τι και να παίξουν, όποιον ρόλο και αν υποδυθούν πάντα - μα πάντα- στο μυαλό μας θα είναι χαραγμένοι ως εκείνος ο αγαπημένος ήρωας, με τον οποίο τον/την γνωρίσαμε.

Και θα εξηγηθώ αμέσως: Η Jennifer Aniston πάντα θα είναι η Rachel Green. Έχει περισσότερα από 15 χρόνια που έχει σταματήσει να υποδύεται την αγαπημένη του Ross στα Φιλαράκια.Πολύ πρόσφατα μάλιστα αποποιήθηκε κινηματογραφικά και τον «America’s sweetheart» χαρακτηρισμό που της έχουν αποδώσει εδώ και χρόνια, με την εμφάνισή της στα Αφεντικά για σκότωμα.

Επόμενη στάση τα …Oscar - όπως φημολογείται- για την ερμηνεία της στο «Cake».  O,τι και να γίνει όμως, όποιον ρόλο και αν υποδυθεί, δράμ, κωμωδία ( μη σου πω και ντοκιμαντέρ) πάντα θα είναι η Rachel.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Daniel Radcliffe εμφανίστηκε στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες ως ο κερασοφόρος νεαρός, που οδηγείται στα σκοτεινά μονοπάτια μίας ταινίας τρόμου, με θύμα την κοπέλα του. Η ταινία σε άλλους άρεσε σε άλλους πάλι όχι και αυτό καθόλου δε μας απασχολεί.  Αυτό που έχει σημασία είναι ότι σε όποια κόλαση και αν κυλιστεί ο Radcliffe δε μπορεί να βγάλει από πάνω του την κάπα του Harry Potter.

Haley Joel Osment δηλαδή «I see dead people» ή αν θέλετε Cole Sear. Από τη στιγμή που ο πιτσιρικάς τότε, Osment κουκουλώθηκε με την κουβέρτα και είπε στον Bruce Willis τι του συμβαίνει στην Έκτη Αίσθηση (και πήρε και μία υποψηφιότητα για Β' ανδρικό ρόλο μόλις στα 11 του χρόνια), έγινε το παιδάκι, που βλέπει νεκρούς ανθρώπους. Χωρίς άλλη κουβέντα.

Ο John Stamos δεν έκανε τεράστια καριέρα, αλλά κατάφερε να γίνει ο πιο όμορφος τηλεοπτικός θείος από το 1987 ως το 1995: ο θείος Jesse (Katsopolis στο επίθετο) του Full House.

Πώς μία έφηβη καταφέρνει να νικήσει βαμπίρ, να ερωτευτεί μερικά από αυτά, να γίνει και sex symbol; Μόνο η Sarah Michelle Gellar έχει τις απαντήσεις. Η Buffy Summers δηλαδή της αγαπημένης τηλεοπτικής Buffy, The Vampire Killer. Στην περίπτωσή της δε, δεν είναι παράλογο να τη θυμάσαι γι' αυτόν το ρόλο και μόνο (παρά τις φιλότιμες προσπάθειές της), γιατί δεν έχει αλλάξει καθόλου από τότε.

Όποιος έχει δει την τηλεοπτική σειρά 30 Rock έχει γελάσει σίγουρα με το ευφυέστατο σενάριο της «δικής μας» Tina Fey. Η Fey έχει Ελληνίδα μητέρα και εμείς καρπωνόμαστε έτσι λίγη από τη δόξα της. Είναι μία από τις κορυφαίες κωμικούς του Hollywood και όχι άδικα.

Η σειρά που δημιούργησε, έγραψε και πρωταγωνίστησε η ίδια ως Liz Lemon, το 30 Rock, είναι απόλαυση για τη μικρή οθόνη. Και ο ρόλος της ανυπέρβλητος. Όσο άπλετο ταλέντο και αν της περισσεύει για να υποδυθεί ό,τι θέλει, όποτε θέλει, η Tina Fey παραμένει στο μυαλό μας ως η «πολύπαθη» Lemon.

Όπως ακριβώς και ο David Schwimmer, ο οποίος δε θα μπορέσει ποτέ να ξεπεράσει τον Ross Geller. Το περίεργο με αυτόν τον άνθρωπο, είναι ότι προσωπικά όπου και αν τον έχω δει, πάντα νομίζω ότι από στιγμή σε στιγμή θα εισβάλλει στο πλάνο η Rachel.

Η ερμηνεία του Peter Dinklage ως Tyrion Lannister έκανε την καριέρα του να εκτοξευτεί. Η μοναδική του ερμηνεία βραβεύτηκε και καταχειροκροτήθηκε. Αν και είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς την πορεία του, καθώς ακόμα στοιχειώνει στις οθόνες ως Tyron, οι πιθανότητες να ξεπεράσει το ρόλο αυτό, είναι λίγες.

Στην ίδια λογική και ο Jim Parsons. Ο βασικός λόγος, που το Bing Bang Theory έγινε η νούμερο ένα κωμική σειρά και συνεχίζει ακάθεκτη, είναι χωρίς αμφιβολία του η ερμηνεία του ωςSheldon Cooper.

Και ήρθε η ώρα για το βαρύ πυροβολικό: είναι η Sarah Jessica Parker ή η Carrie Bradshaw; Ή μήπως μιλάμε για τον ίδιο άνθρωπο πια; Η fashionista του Sex and The City έχτισε όχι μόνο καριέρα αλλά και την ίδια την προσωπικότητα μέσα από αυτόν τον ρόλο. Απόδειξη; Η εμφάνισή της στην προ και μετά Carrie εποχή.

ΠΗΓΗ: clickatlife.gr/

 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μουσικά σχολεία
Μουσικά σχολεία: Ξεκινάει αύριο η Β' φάση Επιμόρφωσης εκπαιδευτικών μουσικών ειδικοτήτων
Θα υλοποιηθεί δια ζώσης στο Μουσικό Σχολείο Αθήνας (Δράκοντος 37, Ακαδημία Πλάτωνος)
Μουσικά σχολεία: Ξεκινάει αύριο η Β' φάση Επιμόρφωσης εκπαιδευτικών μουσικών ειδικοτήτων
ypaith
Οργή και αγανάκτηση για τη σύλληψη εκπαιδευτικών μετά από μήνυση γονέα: «Λόγια του αέρα» από ΥΠΑΙΘΑ για προστασία των εκπαιδευτικών
«Μας εξοργίζουν όλα αυτά μετά και τις 12 φαστ τρακ αγωγές στην ΔΟΕ για την αξιολόγηση που εκδικάζονταν την επόμενη κιόλας μέρα»
Οργή και αγανάκτηση για τη σύλληψη εκπαιδευτικών μετά από μήνυση γονέα: «Λόγια του αέρα» από ΥΠΑΙΘΑ για προστασία των εκπαιδευτικών
benzini.jpg
Τρόμος για υπάλληλο βενζινάδικου στα Άνω Λιόσια: Τον απείλησε με όπλο για να γεμίσει το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου
Ένα πολυτελές αυτοκίνητο σταμάτησε στο βενζινάδικο, ενώ εκείνο έκλεινε και ο οδηγός ζήτησε να γεμίσει το ρεζερβουάρ του οχήματος, ωστόσο ο υπάλληλος...
Τρόμος για υπάλληλο βενζινάδικου στα Άνω Λιόσια: Τον απείλησε με όπλο για να γεμίσει το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου