Thumbnail
Σε διάφορες θαλάσσιες περιοχές της χώρας.

Τον απίστευτο αριθμό των 62 θανάτων φτάνει ο απολογισμός των πνιγμών την τελευταία μόνο εβδομάδα στη χώρα μας! Σύμφωνα με τα στοιχεία του Λιμενικού Σώματος, και οι 62 θάνατοι σημειώθηκαν στις ελληνικές ακτές από την 1η έως και τις 8 Ιουλίου. Μόνο χθες Τρίτη αλλοι πέντε ηλικιωμένοι (τέσσερις άνδρες και μια γυναίκα), ενώ έκαναν μπάνιο σε διάφορες θαλάσσιες περιοχές της χώρας.

Αναλυτικά χθες:
    Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην παραλία «Επισκοπή» της Κύθνου ένας 65χρονος, τον θάνατο του οποίου διαπίστωσε αγροτικός γιατρός. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Κύθνου, ενώ η σορός πρόκειται να διακομισθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
    Ένας άνδρας, ύψους 1.75, εύσωμος, με καστανά-γκρι μαλλιά, που φορούσε μπλε μαγιό, τύπου βερμούδα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, ανασύρθηκε το μεσημέρι της Τρίτης χωρίς τις αισθήσεις του από την παραλία Α Αλιπέδου Αλίμου. Μεταφέρθηκε στο «Ασκληπιείο» Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
    Στη θαλάσσια περιοχή Αγίων Αποστόλων στον Κάλαμο Αττικής εντοπίστηκε το μεσημέρι της ιδιας μέρας χωρίς τις αισθήσεις του 80χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
    Στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της 81χρονη γυναίκα, η οποία μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ξυλοκάστρου όπου διαπιστώθηκε ο ο θάνατός της. Παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου-Καλαμάτας.
    Το πρωί της Τρίτης ένας 75χρονος αλλοδαπός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του απο τη θαλάσσια περιοχή «Μαλίων» Ηρακλείου Κρήτης. Ο 75χρονος διακομίσθηκε στο «Βενιζέλειο» Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του και στην συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου για διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

enorgani
Ενόργανη Γυμναστική: Η προκήρυξη Πανελλήνιων αγώνων για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ
Προκήρυξη Πανελλήνιων Αγώνων Ενόργανης Γυμναστικής, Ρυθμικής Γυμναστικής και Τραμπολίνο των ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ., σχολικού έτους 2023-2024
Ενόργανη Γυμναστική: Η προκήρυξη Πανελλήνιων αγώνων για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ