Thumbnail
Υπουργείο Παιδείας

ΘΕΜΑ: ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΝΤΕ (5) ΘΕΣΕΙΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2011-2012 ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΟΣ  «ΠΑΝ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ» 

          Σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 139971/Η/9-11-2012 Κοινή Υπουργική Απόφαση – Προκήρυξη επιλογής υποτρόφων χωρίς διαγωνισμό για μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό για το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012 από τα έσοδα του κληροδοτήματος «ΠΑΝ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ», η Υπηρεσία προέβη σε έλεγχο των αιτήσεων των υποψηφίων και συνέταξε τον παρακάτω Αξιολογικό Πίνακα με κριτήριο τον Κλάδο σπουδών (προηγούνται Γεωπόνοι - Κτηνίατροι) και το βαθμό του Πτυχίου τους.                

Ο κατωτέρω πίνακας αναρτάται μόνο για ενημέρωσή σας. Σημειώνεται ότι κατά την ισχύουσα νομοθεσία η διαδικασία διορισμού των υποτρόφων ολοκληρώνεται ΜΟΝΟ με την  έκδοση Απόφασης του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων. Επομένως, όταν ολοκληρωθεί η έκδοση της Απόφασης διορισμού ως υποτρόφων των κατωτέρω πέντε (05) πρώτων υποψηφίων στη σειρά του αξιολογικού πίνακα, αυτή η Απόφαση θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) για τις ενέργειες στις οποίες θα πρέπει να προβούν οι διορισθέντες ως υπότροφοι.      

ΓΕΩΠΟΝΟΙ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ

    Σχοινά Χαρίκλεια, πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με βαθμό πτυχίου 7.85.

ΛΟΙΠΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΚΛΑΔΟΙ

  1. Αρβανίτη Ειρήνη, πτυχιούχος της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, με βαθμό πτυχίου 9.30.
  2. Αγγελόπουλος Γεώργιος, πτυχιούχος του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, με βαθμό πτυχίου 9.08.
  3. Κανελλόπουλος Νικόλαος, πτυχιούχος του Τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με βαθμό πτυχίου 9.02.
  4. Ζώη Δάφνη – Σταυρούλα, πτυχιούχος του Τμήματος Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, με βαθμό πτυχίου 8.95.
  5. Τζάκου Ανθούλα, πτυχιούχος του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με βαθμό πτυχίου 8.80.  
  6. Φανού Μαρία, πτυχιούχος του Τμήματος Νομικής της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με βαθμό πτυχίου 8.60.
  7. Καλαντζόπουλος Δημήτριος, πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με βαθμό πτυχίου 8.51.
  8. Γούλας Σοφοκλής, πτυχιούχος του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, με βαθμό πτυχίου 8.30.
  9. Σπηλιωτακάρας Αθανάσιος, πτυχιούχος του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, με βαθμό πτυχίου 8.26.
  10. Νιάρχου Μαρία – Μιχαλίνα, πτυχιούχος του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς, με βαθμό πτυχίου 8.05.
  11. Δήμιζας Νικόλαος, πτυχιούχος του Τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς, με βαθμό πτυχίου 8.00.
  12. Μαλάμης Δημήτριος, πτυχιούχος του Τμήματος Οδοντιατρικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με βαθμό πτυχίου 7.89.
  13. Χριστοδουλοπούλου Βενετία, πτυχιούχος του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, με βαθμό πτυχίου 7.71.
  14. Καζάκου Αναστασία, πτυχιούχος του Τμήματος Νομικής της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με βαθμό πτυχίου 7.43.
  15. Γιαννάκου Άννα, πτυχιούχος του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών της Σχολής Θετικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με βαθμό πτυχίου 6.80.

ΜΗ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

  1. Αδαμόπουλος Ηλίας, δεν γίνεται δεκτός διότι δεν πληροί τις προϋποθέσεις της υπ΄ αριθμ. 139971/Η/9-11-2012 Προκήρυξης σχετικά με το βαθμό του πτυχίου.
  2. Αναστασοπούλου Ελευθερία, δεν γίνεται δεκτή διότι δεν πληροί τις προϋποθέσεις της υπ΄ αριθμ. 139971/Η/9-11-2012 Προκήρυξης σχετικά με το βαθμό του πτυχίου.
  3. Δελλή Βασιλική, δεν γίνεται δεκτή λόγω ελλιπών δικαιολογητικών.
  4. Ζιαζόπουλος Γεώργιος, δεν γίνεται δεκτός λόγω ελλιπών δικαιολογητικών.  
  5. Μπρούζος Μιχαήλ, δεν γίνεται δεκτός λόγω ελλιπών δικαιολογητικών.
  6. Τσιάμογλου Ιωσήφ, δεν γίνεται δεκτός διότι δεν πληροί τις προϋποθέσεις της υπ΄ αριθμ. 139971/Η/9-11-2012 Προκήρυξης ότι δεν έχει λάβει υποτροφία για τις ίδιες σπουδές από άλλη κληρονομιά, κληροδοσία ή δωρεά.

                               Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ  Δ/ΝΣΗΣ   

  Π. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ

Εσωτερική Διανομή:     

Γραφείο Κληροδοτημάτων (04)


Βαθμός Ασφαλείας:             Να διατηρηθεί μέχρι:

               ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

   ----               ΑΘΗΝΑ   04 / 04 / 2014

ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚ. & ΟΙΚΟΝ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ   Αρ.Πρωτ. Βαθμός Προτερ.

           ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ      52427/Η

      ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΩΝ

                            ----

Ταχ. Δ/νση: Α. Παπανδρέου 37

Τ.Κ. – Πόλη: 151 80 Μαρούσι      

Ιστοσελίδα: www.minedu.gov.gr

Πληροφορίες: Λ. Πλαγιανάκου      

Τηλέφωνο: 210. 3443229   

ΦΑΞ: 210. 3442365    

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Εσείς γνωρίζετε τι σημαίνει «νείρομαι»;

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

tsoulias
Ανάσα Ζωής το Βιβλίο
«Στη χώρα μας συμβαίνει το εξής με το βιβλίο. Το παιδί όταν αρχίζει και μεγαλώνει (οπότε αποκτά την πρώτη του σχέση με το βιβλίο) δεν βλέπεις στο...
Ανάσα Ζωής το Βιβλίο
ενοτητα
Ενότητα Αντίστασης Ανατροπής: «Στις εκλογές στηρίζουμε την γραμμή της αντίσταση και του αγώνα»
«Στον δρόμο μπορούμε να νικήσουμε τις αντιδραστικές πολιτικές και να σπάσει ο κυβερνητικό αυταρχισμός»
Ενότητα Αντίστασης Ανατροπής: «Στις εκλογές στηρίζουμε την γραμμή της αντίσταση και του αγώνα»