Thumbnail
Δείτε το βίντεο

Ανατριχιαστικό είναι το βίντεο που δείχνει τον Χρήστο Παππά, υψηλόβαθμο στέλεχος της Χρυσής Αυγής να μαθαίνει σε ένα μικρό αγόρι το σωστό ναζιστικό τρόπο χαιρετισμού "Heil Hilter". Τουλάχιστον τέσσερα βίντεο τραβηγμένα από το κινητό του Χρ. Παππά βρίσκονται στη δικογραφία και στα οποία εμφανίζεται ο ίδιος να διδάσκει το μικρό παιδί. Ακούγεται μάλιστα να λέει "μπράβο λεβέντη μου" μόλις ο μικρός κράτησε στα χέρια του τη ναζιστική σημαία, φορώντας ναζιστικό περιβραχιόνιο με τη σβάστικα και χαιρετώντας ναζιστικά.

Εκτός από αυτά τα βίντεο συγκλονίζουν και οι ηχητικές αποκαλύψεις συνομιλιών που αποδεικνύουν πέραν κάθε αμφιβολίας τις βιαιότητες των χρυσαυγιτών βουλευτών στον Μελιγαλά, λίγες ημέρες πριν τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.

Για άλλη μία φορά αποκαλύπτεται με ντοκουμέντα το φασιστικό και εγκληματικό πρόσωπο της Χρυσής Αυγής. Πιο συγκεκριμένα ανατριχιάζουν οι λεπτομερείς περιγραφές στην τηλεφωνική συνομιλία του κατηγορούμενου Γιώργου Τσακανίκα, μέλους του κλειστού πυρήνα της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια με τον πρώην οδηγό του Νίκου Μιχαλολιάκου, Σωτήρη Δεβελέκο. Πρόκειται για την επίθεση εναντίον του Αστέριου Χάμου που ήταν ανεξάρτητος υποψήφιος βουλευτής με τη στήριξη της Χρυσής Αυγής στις εκλογές του 2009. Στις αποκαλύψεις που έκανε η εφημερίδα Καθημερινή φαίνονται οι βιαιότητες και η εμπλοκή της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής τόσο στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα όσο και στην επίθεση στα μέλη του ΚΚΕ στο Πέραμα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα