Thumbnail
ΕΟΠΠΕΠ

Αναρτήθηκαν  τα αποτελέσματα των Εξετάσεων Πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτών Ενηλίκων της Μη Τυπικής Εκπαίδευσης 1ης περιόδου 2015

Ο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. ανακοινώνει τα αποτελέσματα των Εξετάσεων Πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτών Ενηλίκων της Μη Τυπικής Εκπαίδευσης 1ης περιόδου 2015 με την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης του Θεωρητικού και Πρακτικού Μέρους των εξετάσεων.

Οι εξετάσεις πιστοποίησης έλαβαν χώρα πανελλαδικά στο χρονικό διάστημα από 20 Ιουνίου έως και 19 Ιουλίου 2015. Ξεκίνησε άμεσα η διαδικασία βαθμολόγησης των γραπτών δοκιμίων Θεωρητικού Μέρους και η ηλεκτρονική καταχώρηση της συνολικής βαθμολογίας των υποψηφίων.

O Οργανισμός είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι τα ονόματα των συμμετεχόντων στις εξετάσεις έχουν ήδη αναρτηθεί στη Διαύγεια. Παράλληλα, ο κάθε ενδιαφερόμενος με τον προσωπικό του κωδικό μπορεί να αναζητήσει τη βαθμολογία του στη σχετική εφαρμογή http://trainersexams.eoppep.gr και ο κάθε Πάροχος εκπαίδευσης και κατάρτισης μπορεί να αναζητήσει  Εκπαιδευτές/τριες με πιστοποιημένη εκπαιδευτική επάρκεια στη διαδρομή http://www.eoppep.gr/index.php/el/search-for/adult-educators στο δικτυακό τόπο του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. 

Στις εξετάσεις πιστοποίησης έλαβαν μέρος συνολικά 2.727 υποψήφιοι από τους οποίους πστοποιήθηκαν και έλαβαν κωδικό πιστοποίησης 2.338 Εκπαιδευτές μη-τυπικής Εκπαίδευσης. Επιπρόσθετα, κατοχύρωσαν την επιτυχή τους εξέταση ανάλογα, είτε στο Θεωρητικό είτε στο Πρακτικό Μέρος των εξετάσεων, 389 Εκπαιδευτές.

Η πιστοποίηση της Εκπαιδευτικής Επάρκειας των Εκπαιδευτών Ενηλίκων Μη-τυπικής Εκπαίδευσης προκύπτει από την αξιολόγηση και επικύρωση των απαιτούμενων γνώσεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων για την άσκηση του έργου της εκπαίδευσης ενηλίκων σύμφωνα με το ισχύον πιστοποιημένο επαγγελματικό περίγραμμα του Εκπαιδευτή Ενηλίκων. Συνιστά ένα σημαντικό επαγγελματικό προσόν με ισχύ για δέκα (10) έτη από την ημερομηνία της σχετικής απόφασης του Δ.Σ. του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. (31/08/2015) σε κάθε Εκπαιδευτή Ενηλίκων με πιστοποιημένη εκπαιδευτική επάρκεια.

Ευχαριστούμε όλους τους υποψήφιους που συμμετείχαν στη διαδικασία πιστοποίησης και στους επιτυχόντες δίνουμε θερμά συγχαρητήρια. Για τη χορήγηση της Βεβαίωσης Εκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτή Ενηλίκων της Μη Τυπικής Εκπαίδευσης, μπορούν να κάνουν τη σχετική αίτηση μετά τις 22 Σεπτεμβρίου 2015 που θα βρουν στην αντίστοιχη ανακοίνωση του Οργανισμού http://www.eoppep.gr/index.php/el/

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΑΓΔΙΛΕΛΗΣ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα