Thumbnail
Καιρός

Σποραδικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες αρχικά βορειοανατολικά και από το απόγευμα και στα υπόλοιπα κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση. 

ΑΤΤΙΚΗ

Αραιές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το απόγευμα θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές κατά τόπους προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για σήμερα, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου. 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 

Αύξηση των νεφώσεων από το μεσημέρι, με πιθανότητα σποραδικών βροχών και μεμονωμένων καταιγίδων προβλέπεται για τη Θεσσαλονίκη, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου. 

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ 

Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις με σποραδικές βροχές κατά κανόνα ασθενείς και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές αραιές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν βροχές ή καταιγίδες. 

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 20 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 – 3 βαθμούς χαμηλότερη. 

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 

Αραιές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Το θερμόμετρο θα δείξει από 8 έως 23 βαθμούς Κελσίου, ωστόσο στην Ήπειρο θα είναι 3 βαθμούς χαμηλότερη. 

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 

Αραιές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά. Αναμένεται βελτίωση το βράδυ στα νότια, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ 

Αρχικά αίθριος θα είναι ο καιρός στις Κυκλάδες και την Κρήτη, ωστόσο από το μεσημέρι θα σημειωθούν νεφώσεις με πιθανότητα σποραδικών βροχών κυρίως στις Κυκλάδες. Από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου το θερμόμετρο. 

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ 

Αραιές νεφώσεις, οι οποίες θα πυκνώσουν και από το απόγευμα θα σημειωθούν σποραδικές βροχές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου. 
 

.Κάνε εγγραφή στο newsletter στο Carrefour και κέρδισε 2.000€

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα