Thumbnail
 Δεν βλέπει τον Τσίπρα ο Θεοδωράκης

Με μια αιφνιδιαστική κίνηση ο επικεφαλής του «Ποταμιού» ακύρωσε την προγραμματισμένη συνάντησή του με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, χωρίς να ενημερώσει την Κουμουνδούρου, επικαλούμενος το κλίμα πόλωσης που έχει δημιουργηθεί μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ.

Η συνάντηση του Σταύρου Θεοδωράκη με τον Αλέξη Τσίπρα είχε προγραμματιστεί για τις επόμενες μέρες, αλλά ο επικεφαλής του Ποταμιού» σε δηλώσεις του («Ενικός») τόνισε ότι «σε αυτή την κουβέντα, τα πήρες, τα έδωσες τα λεφτά, πού είναι τα λεφτά, να 'ρθουν εισαγγελείς, εγώ δεν θέλω να συμμετέχω».

Ακολούθησαν δηλώσεις του κ. Θεοδωράκη στο ιντερνετικό ραδιόφωνο του «Ποταμιού», όπου μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «η σχέση του Πάνου Καμμένου με τον Αλέξη Τσίπρα είναι προσβλητική για τον κόσμο της Αριστεράς».

«Δεν έχει σημασία τι λες για ένα μερικό ζήτημα, αλλά τι λες για τη χώρα. Αν πιστεύεις ότι η χώρα είναι έρμαιο σκοτεινών συμφερόντων, αν πιστεύεις ότι ο Μέγας Αλέξανδρος κάποια στιγμή θα αναστηθεί και θα σώσει τη χώρα και θα κάνει μια εκστρατεία και θα πάρει τα χαμένα εδάφη, δεν μπορεί να διαλέγεσαι με τον χώρο της Αριστεράς. Είναι προσβολή για τον χώρο της Αριστεράς αυτή η συζήτηση. Και δεν έχει και τίποτα καινούργιο γιατί, απ' όσο θυμάμαι, ο κ. Καμμένος ήταν για κάποια χρόνια υπουργός. Άρα, με την αγωνία του ΣΥΡΙΖΑ να θέλει να κυβερνήσει, θα πρέπει να αναζητήσει και άλλους υπουργούς της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ που είναι στα αζήτητα και πιθανότατα πολύ εύκολα θα του προσφέρουν στήριξη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωράκης.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, αιτία της ακύρωσης του ραντεβού αποτελεί το γεγονός ότι ο κ. Θεοδωράκης δεν γνώριζε ότι είχε προγραμματιστεί συνάντηση Τσίπρα-Καμμένου πριν από το δική του και θεώρησε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στοχεύει να παρουσιαστεί ως δυνάμει πρωθυπουργός που δέχεται τους αρχηγούς των άλλων κομμάτων με τη σειρά.

Πηγή: efsyn.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Συμμετοχή του Ε.Ε.Ε.ΕΚ ΑΧΑΪΑΣ στη Διημερίδα διάχυσης των ευρωπαϊκών προγραμμάτων Erasmus+ KA1
Συμμετοχή του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Αχαΐας στη Διημερίδα διάχυσης των ευρωπαϊκών προγραμμάτων Erasmus+ KA1
Το Ε.Ε.Ε.ΕΚ Αχαΐας συμμετείχε στη Διημερίδα διάχυσης των ευρωπαϊκών προγραμμάτων Erasmus+ KA1
Συμμετοχή του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Αχαΐας στη Διημερίδα διάχυσης των ευρωπαϊκών προγραμμάτων Erasmus+ KA1