Thumbnail
Υπουργείο Παιδείας

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι υπεγράφη από τον Πρόεδρο του Ε.Ο.Ε. και αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ (ΑΔΑ: ΩΓΚΗ9-ΔΒΕ) η Προκήρυξη θέσεων - Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την απόσπαση προσωπικού στην Ανεξάρτητη Διοικητική Αρχή «Εθνικός Οργανισμός Εξετάσεων (Ε.Ο.Ε.)» προς κάλυψη των λειτουργικών αναγκών της.

Η προθεσμία υποβολής των σχετικών αιτήσεων ξεκινά την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου και λήγει τη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014.


ΘΕΜΑ : Προκήρυξη θέσεων - Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την απόσπαση προσωπικού στην Ανεξάρτητη Διοικητική Αρχή «Εθνικός Οργανισμός Εξετάσεων (Ε.Ο.Ε.)» προς κάλυψη των λειτουργικών αναγκών της.

Έχοντας υπόψη:

1.       Τις διατάξεις του άρθρου 16 του Ν. 4186/2013 (ΦΕΚ 193 Α΄), όπως τροποποιήθηκε με τις διατάξεις του αρθρ. 44 του Ν. 4264/2014 (Φ.Ε.Κ. Α’ 118)

2.       Την με αριθμό Φ.253/18800/Β6/10-2-2014 (ΦΕΚ 67/ΥΟΔΔ) Υ.Α. ορισμού του προέδρου του Ε.Ο.Ε.

3.       Την με αριθμό Φ.251/141156/Β6/8-9-2014 (ΦΕΚ 579/ΥΟΔΔ) Υ.Α. ορισμού του Συμβουλίου του Ε.Ο.Ε.

4.       Την Πράξη 1η/17-10-2014 της 1ης συνεδρίασης/17-10-2014 του Συμβουλίου του Ε.Ο.Ε.

5.       Την ανάγκη για άμεση στελέχωση της Διεύθυνσης διοικητικής και επιστημονικής υποστήριξης, προκειμένου να καλυφθούν οι ποικίλες λειτουργικές ανάγκες του Ε.Ο.Ε.

Προκηρύσσουμε τις παρακάτω δώδεκα (12) θέσεις και προσκαλούμε τους ενδιαφερομένους που έχουν τα προβλεπόμενα προσόντα να υποβάλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για απόσπαση τριετούς διαρκείας στον Ε.Ο.Ε. προς κάλυψη των λειτουργικών αναγκών του Ε.Ο.Ε.

Οι θέσεις και τα απαραίτητα προσόντα που καθορίστηκαν από το Συμβούλιο του Ε.Ο.Ε. έχουν ως εξής:

1. Για τη θέση του Διευθυντή, υποψήφιος με τα προσόντα που προβλέπονται από τον ιδρυτικό του ΕΟΕ Νόμο (Ν.4186/2013). Υποψήφιοι για τη θέση του Διευθυντή μπορούν να είναι μόνο εν ενεργεία εκπαιδευτικοί της δημόσιας ή ιδιωτικής πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που είναι κάτοχοι διδακτορικού διπλώματος και διαθέτουν αποδεδειγμένη γνώση και εμπειρία σε θέματα διοίκησης της πρωτοβάθμιας ή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

2. Για τη θέση του Προϊσταμένου του τμήματος επιστημονικής υποστήριξης, υποψήφιος  πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης ή διοικητικός υπάλληλος αντίστοιχου κλάδου, με εκπαιδευτική ή/και διοικητική εμπειρία ιδιαίτερα σε δομές που σχετίζονται με τις Πανελλαδικές Εξετάσεις .

3. Για τη θέση του Προϊσταμένου του τμήματος οικονομικής και διοικητικής υποστήριξης, υποψήφιος πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης ή διοικητικός υπάλληλος αντίστοιχου κλάδου, με εκπαιδευτική ή/και διοικητική εμπειρία, κατά προτίμηση στη διοίκηση οργανικών μονάδων και σε δομές που σχετίζονται με τις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

4. Για τις εννέα (9) θέσεις των λοιπών αποσπασμένων υπαλλήλων της Διεύθυνσης, υποψήφιοι εκπαιδευτικοί Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης ή διοικητικοί υπάλληλοι, με εκπαιδευτική ή/και διοικητική εμπειρία. Ειδικότερα για τις παρακάτω θέσεις 4α ως 4στ απαιτείται μεταπτυχιακός ή διδακτορικός τίτλος σπουδών και τυχόν αναγνωρισμένο επιστημονικό έργο (εργασίες, συνέδρια κλπ). Μεταξύ των ανωτέρω θέσεων θα συμπεριλαμβάνονται οπωσδήποτε:

α) 1 υποψήφιος εκπαιδευτικός  Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης, κλάδου ΠΕ02

β) 1 υποψήφιος εκπαιδευτικός  Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης, κλάδου ΠΕ03

γ) 1 υποψήφιος εκπαιδευτικός  Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης, κλάδου ΠΕ04 ή ΠΕ12

δ) 1 υποψήφιος εκπαιδευτικός  Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης, κλάδου ΠΕ09 (οικονομολόγος) ή διοικητικός υπάλληλος αντίστοιχου κλάδου με εμπειρία στην υποστήριξη οικονομικών υπηρεσιών

ε) 1 υποψήφιος εκπαιδευτικός  Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης, κλάδου ΠΕ13 (νομικός) ή διοικητικός υπάλληλος αντίστοιχου κλάδου με εμπειρία στην νομική υποστήριξη δομών της εκπαίδευσης/διοίκησης

στ) 1 υποψήφιος εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης, κλάδου ΠΕ19-20 (πληροφορικής) ή  διοικητικός υπάλληλος αντίστοιχου κλάδου με εμπειρία στη μηχανογραφική υποστήριξη υπηρεσιών και στην ανάπτυξη και υποστήριξη εφαρμογών πληροφορικής

  ζ) 3 υποψήφιοι εκπαιδευτικοί  Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης ή διοικητικοί υπάλληλοι κλάδων ΠΕ, ΤΕ ή ΔΕ με εμπειρία κατά προτίμηση σε γραμματειακή υποστήριξη.

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι πρέπει να αποστείλουν με ταχυμεταφορική εταιρεία (courier) από την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου ως και τη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου (σήμανση ταχυμεταφορικής):

i)                    Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος (1 σελίδα) αναφέροντας ρητώς για ποια από τις

        προκηρυσσόμενες θέσεις ενδιαφέρονται (όπως ανωτέρω, δηλαδή 1, 2, 3, 4α …4ζ)

ii)                   Σύντομο βιογραφικό σημείωμα (ως 3 σελίδες)

Στη διεύθυνση  :

                             Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων

                                Διεύθυνση Οργάνωσης και Διεξαγωγής Εξετάσεων – γραφείο 0082

                                Ανδρέα Παπανδρέου 37 – 15180 - Μαρούσι

Αντίγραφα τίτλων σπουδών και λοιπών πιστοποιητικών δεν θα αποσταλούν με την αίτηση, αλλά θα είναι άμεσα διαθέσιμα, αν ζητηθούν στο στάδιο της συνέντευξης, αξιολόγησης, προεπιλογής κλπ.

Για τις ανωτέρω θέσεις, όπου προκηρύσσονται θέσεις διοικητικών υπαλλήλων, κατά προτεραιότητα θα προεπιλεγούν υπάλληλοι του ΥΠΑΙΘ.

Οι αιτήσεις θα αξιολογηθούν από τριμελή επιτροπή μελών του συμβουλίου του Οργανισμού. Θα προεπιλεγούν οι επικρατέστεροι με βάση τα προσόντα τους, οι οποίοι και θα κληθούν σε συνέντευξη.
Η επιτροπή θα υποβάλει αιτιολογημένη πρόταση στο συμβούλιο του  οργανισμού το οποίο και θα πάρει την τελική απόφαση.

Για την Προκήρυξη θέσεων - Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος πατήστε εδώ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα