Thumbnail

 

Υπεύθυνο καταστήματος και έναν πωλητή ή πωλήτρια επιθυμούν να προσλάβουν τα βρεφικά πολυκαταστήματα «Λητώ», προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες του νέου καταστήματος τους στην Τρίπολη.

Υπεύθυνο καταστήματος και έναν πωλητή ή πωλήτρια επιθυμούν να προσλάβουν τα βρεφικά πολυκαταστήματα «Λητώ», προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες του νέου καταστήματος τους στην Τρίπολη. Οι υποψήφιοι για τη θέση του Υπεύθυνου Καταστήματος θα πρέπει να έχουν τουλάχιστον πενταετή εμπειρία στη διεύθυνση πολυκαταστήματος/ μεγάλου καταστήματος, ανεξαρτήτως κλάδου, καλή γνώση χρήσης Η/Υ (MS OFFICE) και ηλικία έως 40 ετών, ενώ το πτυχίο ανώτατης ή ανώτερης σχολής θα θεωρηθεί προσόν.

 

Η Αγγελική Τσέκου, διευθύντρια δικτύου καταστημάτων «Λητώ»

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να καλύψουν τη θέση Πωλητή ή Πωλήτριας, θα πρέπει να έχουν ηλικία από 28 έως 40, ενώ θα συνεκτιμηθεί η προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση. Ακόμη, είναι επιθυμητή και γνώση χειρισμού ταμείου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν το βιογραφικό τους στο fax 210.5728346 αναγράφοντας απαραίτητα τον κωδικό «Reference SMTR» για τη θέση Υπευθύνου και «Reference SALTR» για τη θέση Πωλητή/Πωλήτριας. Πληροφορίες και στην ιστοσελίδα της εταιρείας http://www.letoshop.gr/.

Η Αγγελική Τσέκου, Διευθύντρια Δικτύου Καταστημάτων «ΛΗΤΩ» δηλώνει στο «Εθνος - Εργασία»: «Ακολουθώντας το πρόγραμμά μας για τη διεύρυνση του δικτύου μας μέσω της λειτουργίας νέων καταστημάτων, λειτουργήσαμε τη χρονιά που διανύουμε το κατάστημα της Λάρισας τον Ιανουάριο, της Πάτρας τον Αύγουστο και θα εγκαινιάσουμε το νέο μας κατάστημα στην Τρίπολη στις αρχές Οκτωβρίου. Παρότι η συρρίκνωση της ζήτησης της λιανικής, σε ορισμένους κλάδους ιδιαίτερα, είναι αισθητή, και η οικονομική ύφεση επηρεάζει σημαντικά τόσο την αγορά όσο και τον καταναλωτή, όλοι εμείς, οι άνθρωποι των «Λητώ», συνεχίζουμε να στεκόμαστε δίπλα στη μέλλουσα μαμά και το μωρό».

 

ΕΘΝΟΣ

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Tα εξεταζόμενα μαθήματα και όλη Η ΥΛΗ ΕΔΩ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΝΕΟ - Πιστοποίηση Ιταλικών για ΑΣΕΠ ΕΥΚΟΛΑ και ΑΜΕΣΑ (ΕΞΤΡΑ Μοριοδότηση 2ης Ξένης Γλώσσας)

ΑΣΕΠ: Πάρτε το πιο ΕΥΚΟΛΟ online PROFICIENCY στην Ελλάδα σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες (Μόνο 95 ευρώ)

ΑΣΕΠ Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ELIC ή ECDL σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες με εξ αποστάσεως τεστ  - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα