Thumbnail
Παρέμβαση Γ’ ΕΛΜΕ Δυτικής Αθήνας: Ανοιχτό γράμμα… σαν βγεις στον πηγαιμό για την κάλπη

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Γ’ ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Ανοιχτό γράμμα… σαν βγεις στον πηγαιμό για την κάλπη.

Δέκα λόγοι για να ψηφίσεις Παρέμβαση.

1. Επειδή η μνήμη στηρίζει την κρίση! Πάνω από 20 χρόνια η Παρέμβαση πρότεινε, έπραξε, αφουγκράστηκε. Ανιδιοτελώς! Όλες οι μεγάλες στιγμές και προτάσεις του κλάδου μας από το «όλοι οι έφηβοι στο σχολείο» μέχρι τους ταξικούς φραγμούς και τις επιτροπές βάσης, είναι γέννημα θρέμμα των Παρεμβάσεων και είμαστε περήφανοι γι αυτό.

2. Η παράταξη του λαού των εκπαιδευτικών! Σε αντίθεση με τις κρατικο-κομματικο-θρεμμένες παρατάξεις (ΠΑΣΚ, ΔΑΚΕ, ΠΑΜΕ, ΣΥΡΙΖΑ) δημοκράτες, κομμουνιστές, επαναστάτες, ριζοσπάστες, αριστεροί, ανένταχτοι, δυσαρεστημένοι και δραστήριοι καθηγητές-τριες, συμφώνησαν για να υπερασπίσουν το δημόσιο σχολείο και τη ζωή μας. Χωρίς κρατικές πλάτες, σπόνσορες και τράβηγμα από το μανίκι. Αυτοί είμαστε! Πανελλαδικό και πανεκπαιδευτικό «εγχείρημα»
3. Όλα για όλους! Εφαρμόσαμε το μοντέλο της περιοδικότητας και ανακλητότητας σε ΔΣ ΕΛΜΕ – ΟΛΜΕ, ΠΥΣΔΕ κλπ. Κανένας μόνιμος. Μια ψήφος για τον καθένα, όχι στον παραγοντισμό και τους καρεκλοθήρες. Δείγμα γραφής και δείγμα ήθους.
4. Το σωματείο είναι το σπίτι μας, οι εκλογές εργαλείο, ο αγώνας όπλο! Δεν γυρίζουμε την πλάτη στην ΕΛΜΕ, έχουμε θέσεις και προθέσεις, διεκδικούμε την προτίμησή σου. Λέμε ναι στα συλλογικά όνειρα – στείλε μήνυμα οργής.
5. Δημόσιοι δρόμοι! Σε αντίθεση με τις ίντριγκες και τη δολοπλοκία και τη μελαγχολία του ατομικού δρόμου, προτιμάμε την ανοιχτή θέαση, τίποτα κάτω από το τραπέζι, όλα στο φως.
6. Δημόσιο σχολείο όλων των παιδιών, ανοιχτή γνώση, αξιοπρέπεια στη ζωή, δημοκρατία στην κοινωνία! (Χωρίς άλλα λόγια)
7. Αλλαγή συσχετισμών παντού! Έχεις τη δύναμη να ξεπεράσεις τους γραφειοκράτες, τους διασπαστές και τους δίβουλους. Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και άλλαξέ τα όλα.
8. Αυτοί και εμείς! ΕΕ, τρόικα, συγκυβέρνηση, δεκανίκια, κρατικός μηχανισμός… ανίερη συμμαχία. Απέναντί τους το ΕΜΕΙΣ, που ακόμα δεν έδειξε το μπόι του και δέχεται επίθεση, τρικλοποδιές και μαχαιρώματα στην εργασία και στους τόπους κατοικίας. 
9. Ας πούμε τα πράγματα με το όνομά τους, τα μεγάλα και τα «μικρά»! Από την απεργία μέχρι τις απολύσεις, από τις συγχωνεύσεις σχολείων μέχρι την αξιολόγηση, από το περιεχόμενο των μαθημάτων μέχρι τα δημοκρατικά δικαιώματα, «ο λαός των ατάκτων» ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή. Όλοι για έναν και ένας για όλους!
10. Γι αυτό δεν θέλουμε μόνο την ψήφο σου συνάδελφε! Θέλουμε και την «ψυχή» σου.
 
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ – ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΔΥΝΑΜΗ
 
Ίλιον, Ιούνης 2013
 
Παρέμβαση Γ’ ΕΛΜΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αδιανόητη αυθαιρεσία: Διευθυντής Π.Ε αδικεί υποψήφιο Διευθυντή σχολείου και δημιουργεί «μπάχαλο» με εμπλοκή της δικαιοσύνης!

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

tempi
Τέμπη: Ξεσπά η μητέρα θύματος - «Το χειροκρότημα στον Καραμανλή μάς τρύπησε τα αυτιά»
Ευδοκία Τσαγκλή: «Ζητώ συγγνώμη από τον κ. Καραμανλή που μπήκα σε ένα τόσο καλό τρένο
Τέμπη: Ξεσπά η μητέρα θύματος - «Το χειροκρότημα στον Καραμανλή μάς τρύπησε τα αυτιά»