Thumbnail
Πανελλήνια Ενωση Υπαλλήλων ΟΑΕΔ: Στάση εργασίας στις 17/4

 

Αθήνα 16 Απριλίου 2013

Α.Π. 24

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 17.4.2013 ΣΤΙΣ 12.00

Συνάδελφοι,

Ο τελευταίος πυλώνας σταθερής εργασίας έπεσε!

Oι απολύσεις στο δημόσιο τομέα ανακοινωθήκαν επίσημα από την τρικομματική Κυβέρνηση. Η τρόικα εξωτερικού και εσωτερικού, αφού σπίλωσε συλλήβδην τη  δημοσιοϋπαλληλική οικογένεια, αφού την τρομοκράτησε και την  εξαπάτησε, αφού κατέδειξε όλους τους δημοσίους υπαλλήλους ως εν δυνάμει επιόρκους, έβγαλε τη μάσκα και μας το είπε ξεκάθαρα: ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ!!!  Στο πλαίσιο μάλιστα της ενεργοποίησης του κοινωνικού αυτοματισμού, μας είπε ότι θα απολύσει 15.000 Δημοσίους Υπαλλήλους, αλλά θα προσλάβει άλλους….. Η ΑΔΕΔΥ για μια ακόμα φορά αντιδρά (;) ως να πρόκειται για ένα ασήμαντο ζήτημα! Μπροστά στην πρωτοφανή επίθεση, στην εξαπάτηση, στον εμπαιγμό της Ελληνικής κοινωνίας από την Κυβέρνηση, η ΑΔΕΔΥ απαντά με στάση εργασίας …!!!...

Καλούμε την ΑΔΕΔΥ να εντατικοποιήσει  και να μαζικοποιήσει τους αγώνες, αλλιώς θα είναι - και είναι έως τώρα - κατώτερη των περιστάσεων.

Καλούμε τις Ομοσπονδίες και τα Πρωτοβάθμια Σωματεία να στηρίξουν μαζικά στην – έστω - στάση εργασίας και να δράσουμε για να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν στην αυριανή (17/4/13 12.00 έως τη λήξη του ωραρίου) στάση εργασίας και να δώσουν το παρόν στις 12.30 το μεσημέρι στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Ας τους καταρρίψουμε την πρόφαση ότι δεν υπάρχει συμμετοχή ούτε καν στις στάσεις εργασίας. Ας τους αποδείξουμε ότι η βάση μπορεί! Μην κοιτάτε δίπλα σας για τους πιθανούς 15.000. Ας  γίνουμε όλοι ΕΝΑΣ πριν γίνουμε όλοι 15.000% «πιθανοί»! Η μονιμότητα στο δημόσιο αίρεται και η κερκόπορτα ανοίγει για όλους…

 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αδιανόητη αυθαιρεσία: Διευθυντής Π.Ε αδικεί υποψήφιο Διευθυντή σχολείου και δημιουργεί «μπάχαλο» με εμπλοκή της δικαιοσύνης!

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα